Zobacz wątek - Wybór motocykla
NAS Analytics TAG

Wybór motocykla

i inne małe pojemności
_________

Wybór motocykla

Postprzez SzYcHa » 28/6/2013, 17:18

Siemka ;D o motocyklu myślę już od długiego czasu nie dawno zdobyłem prawo jazdy na kat. A1, ale mam tak straszny mętlik w głowie, że raczej sam sobie nie poradzę. Czytałem wiele tematów, wiele motocykli już wybrałem, ale nadal nie mam 100% pewności. Chciałbym tak się zmieścić w 5tys złotych. Najbardziej zależy mi na ekonomi, ale żeby też mnie dziadek w cienkim nie brał lewym pasem :D.
Moim 1 faworytem była honda nsr super motocykl wszystko ładnie tylko to spalanie latające między 5-8l/100km i to pierwsze obrzydziło mi ten motocykl.
Drugim motocyklem była honda cbf idealny jak dla mnie ponieważ mało pali zaledwie 2l/100km, ale cena też jest spora jak na taki motocykl bo aż 6tys za taką która jeździ i nie trzeba rejestrować( chodzi o to, że zarejestrowana w kraju) :E i ból tego, że nie posiada "bagażnika" pod siedzeniem.
Ostatnio rozmyślam nad honda varadero jest na prawdę super mało pali wszystko dobrze i cena też jest przystępna, ale chodzi o eksploatacje tego motocykla jak już coś pójdzie to potem drogo naprawiać.
Zależy mi na konforcie jazdy i ekonomi ponieważ ceny idą cały czas w górę a nie po to chce kupić motocykl by lać do niego jak do samochodu. Propozycje ścigaczy nie zbytnio mnie interesują ponieważ pozycja w nich jest nie wygodna.
SzYcHa
Świeżak

Postprzez Nepri » 28/6/2013, 19:09

yamaha tdr 125, honda varadero moje typy ;D
Riders on the strom :D
Nepri
Świeżak

Postprzez lubierock » 28/6/2013, 19:24

Honda CBR 125 :D
lubierock
Świeżak

Postprzez Apovsky. » 28/6/2013, 19:28

A coÅ› takiego?:
http://tablica.pl/oferta/rieju-rs2-125- ... 2ORJ1.html

Rieju to hiszpańska marka, w motorku siedzi silnik fabrycznie montowany od Yamahy YBR 125. To jest mój motorek który chcę sprzedać, jeżeli masz pytania etc. to wal śmiało na gg 7880201
Apovsky.
Świeżak

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości

na górê