Cagiva Mito 125 Pytanie o gaznik
• Strona 1 z 1
Cagiva Mito 125 Pytanie o gaznik
Witam
W Cagiva Mito 125 ma zamontowany gaźnik Dellorto, jest on popularny montowany również w wielu innych 125 jak Aprilla RS. W górnej części gaźnika znajdują się (symetrycznie po przeciwnych jego stronach) dwie 'dysze'. Wydaje mi się że jest to odpowietrzenie komory pływakowej. Gdy wyjmę lewą (jest teraz szczelna, zatkana) motocykl gaśnie. Pytanie gdzie powinny być podłączone te dwie dysze? Bo nie wierze że mają mieć zamontowane rurki w wkręconymi w nie śrubami, jak mam teraz ;/ Załączam zdjęcie, będę wdzięczny za informacje.
Model gaznika PHBH28
W Cagiva Mito 125 ma zamontowany gaźnik Dellorto, jest on popularny montowany również w wielu innych 125 jak Aprilla RS. W górnej części gaźnika znajdują się (symetrycznie po przeciwnych jego stronach) dwie 'dysze'. Wydaje mi się że jest to odpowietrzenie komory pływakowej. Gdy wyjmę lewą (jest teraz szczelna, zatkana) motocykl gaśnie. Pytanie gdzie powinny być podłączone te dwie dysze? Bo nie wierze że mają mieć zamontowane rurki w wkręconymi w nie śrubami, jak mam teraz ;/ Załączam zdjęcie, będę wdzięczny za informacje.
Model gaznika PHBH28
- Eiten
- Świeżak
-
henio12323 - Moderator
Re: Cagiva Mito 125 Pytanie o gaznik
Eiten napisał(a):Witam
Model gaznika PHBH28
- Eiten
- Świeżak
- freestyle431
- Świeżak
Zdjęcia nie moge wstawić, nie wiem dlaczego ;/ Znalazłem za to strone z zdjęciem:
http://www.125er-forum.de/threads/96768 ... se-phbh-28
Chodzi o dysze zolta i zielona czy faktycznie maja byc polaczone razem?
Przy okazji odkrylem ze nie mam podlaczone nic do dyszy zaznaczonej na czerwono, to chyba od smarowania? do czego powinno byc to podlaczone i gdzie jest?
http://www.125er-forum.de/threads/96768 ... se-phbh-28
Chodzi o dysze zolta i zielona czy faktycznie maja byc polaczone razem?
Przy okazji odkrylem ze nie mam podlaczone nic do dyszy zaznaczonej na czerwono, to chyba od smarowania? do czego powinno byc to podlaczone i gdzie jest?
- Eiten
- Świeżak
- bartek2303
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości