Motocykl 125
• Strona 1 z 1
Motocykl 125
Witam za niedługo będę zdawał prawko kat. A1. No i rozglądam się za jakimś "ścigaczem" 125. Jestem całkiem zielony w tym temacie i nie wiem czy wziąść np. 2 suwa czy 4 suwa, chłodzonego cieczą i powietrzem. Ca do marki do zastanwiam się nas tymi trzema: Honda, Aprilia, Yamaha. Co według was jest najlepsze? Zależy mi na fajnym, sportowym wyglądzie i prędkości no i oczywiście, żeby fajnie się nim jeździło. Również jest do mnie to ważne, aby był niezawodny i się rzadko psuł. Możecie również podawać inne marki i modele, które według was są dobre. A co do ceny to chciałbym, aby napisaliście mi kilka motorków od 6 tyś do 9tyś i kilka od 10 tyś do 15 tyś. I na sam koniec jeszcze jedno pytanie. Czy warto kupić używanego? Bo niektóre są o wiele tańsze od nowych.
- Gumson
- Świeżak
To twój pierwszy motocykl? Radzę ci kup używke bo jak kupisz nówke to tylko stracisz pieniądze, a tak czy inaczej pewnie się na nim gdzieś ślizgniesz to tym bardziej xd Co do moto to jak masz kaskę najlepiej kupić coś pokroju R125, CBR125, czy RS4.
- dkaczmarek7
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości