Malossi Multivar do chińskiego 2t Pytanie .
• Strona 1 z 1
Malossi Multivar do chińskiego 2t Pytanie .
Witam Serdecznie .
Mam pytanie,otóż posiadam skuter baotian tanco 2t z silnikiem 1E40QMA i mam ochotę go ztunigowac
Kupiłem niedawno sportowy wydech Tecnigas Next-r i zamierzam kupić wariator Malossi multivar .Moje pytanie jest następujące czy chińskie części wytrzymają ten wario ? czy wypadałoby coś jeszcze wymienić ? i czy wogole jest sens ? Dodam ze mogę go kupić za bardzo niską cenę 120zl
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi,Pozdrawiam !
Mam pytanie,otóż posiadam skuter baotian tanco 2t z silnikiem 1E40QMA i mam ochotę go ztunigowac

Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi,Pozdrawiam !
- Drejk007
- Świeżak
Sam wario nie wywiera presji na innych czesciach z tego co wiem ^^ poza tym zdziwilbys sie ile takie czesci wytrzymuja, ja w swoim Ferro mam 12 Konnego airsala, ktorego pieknie przenosi zippowskie wario (chińskie). Jesli chcesz naprawde dobrego efektu, kup ten wario i zawiez go do regulacji (dobieranie rolek i takie tam). A jak mozesz wpakowac 400-500 zlotych polskich w skuter, wladuj mu 70cc. 

"Niektóre skośnolampe skutery mogą pozytywnie zaskoczyć!"
- Bird
- Świeżak
Oczywiście że czesci z tym wariatorem wytrzymają , ewentualnie jeżeli masz zużyty pasek to warto go wymienić
-
zioomeek09 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm