Zobacz wÄ…tek - Kupno Aprili RX 50
NAS Analytics TAG

Kupno Aprili RX 50

i inne małe pojemności
_________

Kupno Aprili RX 50

Postprzez Bulbasaur15 » 25/2/2013, 17:33

Witam jestem tutaj nowym użytkownikiem i mam nadzieje, że wstępnie odpowiecie mi na kilka nurtujących mnie pytań. Więc tak chce kupić sobie enduro 50 (chodzi mi o normalną jazdę po ulicy oraz czasami wypady do lasu (mieszkam na wsi)) mam już upatrzoną Aprilię RX 50, byłem parę dni temu oglądać i raczej jak nic się nie zmieni to w sobotę pojadę kupić. Apka jest z 2002 roku pali na kopa nic nie strzela ani nie trzeszczy trzyma ładnie 2-3k obrotów nawet jest zadbana łądnie (parę rys na błotnikach) tylko że motor jest sprowadzony z innego kraju(oczywiście posiada całą dokumentację potrzebą do rejestracji) nie wiem czy było coś w silniku zmieniane, oraz trochę nurtuje mnie to że ma 25tyś przebiegu, średnio się znam na motorach ale na 2t i 50cc 25k przebiegu to trochę dużo i pytanie brzmi czy jeśli silnik pracuje bez żadnego zarzutu ostro przyspiesza i szybko jedzie i tylko ma te 25k to czy taka apka pochodzi jeszcze długo ? Silnik oczywiście Minarelli am6
Bulbasaur15
Świeżak

Postprzez henio12323 » 26/2/2013, 10:03

nie ma co patrzeć na przebieg tylko na stan. po 25 km na pewno był juz robiony jakiś remont - jak nie to na pewno jest juz do remontu. ale nie ma co sie bać remont kosztuje kilka stówek - i smigasz drugie tyle bez zaglądania. wiec to czasem nawet lepiej
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250

Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
henio12323
Moderator

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê