Tzr Ns1 Rs Triki
• Strona 1 z 1
Tzr Ns1 Rs Triki
Temat do wszystkich posiadaczy motorków typu Tzr Ns1 itp.Chwalcie sie co umiecie na swych sprzetach, ile czasu spedzaliscie na nauce danego triku,jak robicie trik.A co najwazniejsze piszczcie czy mieliscie jakas powazniejsza glebe przy wykonywaniu akrobacji

- WazaStargard
- Świeżak
ja np próbowałem jazdy na 1 kole na ns1, próbowalem cały dzień coraz dłuzej dłużej ale pod więczór dałem za duzo gazu i gleba ;] i stwierdziłem że to bez sensu,szkoda moto,
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
x_miki_x- próbowałes z gazu czy ze sprzegła?Odchylales sie jakos specjalnie do tyłu.Opisz jaka pozycje przyjmowałes przy prabch itp 

- WazaStargard
- Świeżak
x_miki_x napisał(a):ja np próbowałem jazdy na 1 kole na ns1, próbowalem cały dzień coraz dłuzej dłużej ale pod więczór dałem za duzo gazu i gleba ;] i stwierdziłem że to bez sensu,szkoda moto,
Na początku to ćwiczyć tylko i wyłącznie hamulec.Poprostu wchodz na koło kawałek przejeżdżaj i specialnie wciskaj hebel,żeby ci wszedł ten odruch.Ja na DT też na początku mało ćwiczyłem z hamulcem,aż wokońcu złapałem za duży pion i gleba.Teraz już mam ten odruch wciskania hamulca wyćwiczony i można coraz wyżej dawać i kontrolować hamulcem

ps Niestety tego nie da sie nauczyć w 1 dzień,trzeba wyjezdzić swoje i wkońcu coś zacznie wychodzić

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości