Honda NSR 125 czy warto?
• Strona 1 z 1
Honda NSR 125 czy warto?
Witam. Własnie przeglądałem ogłoszenia z motocyklami i znalazłem honde nsr 125 w bardzo niskiej cenie. http://www.ogloszenia.nowy-sacz.pl/210748 czy opłaca sie kupić?
nie ten dział przesuwam
senekkorzenna
nie ten dział przesuwam
senekkorzenna
- szymond900
- Świeżak
wg. mnie jak najbardziej się opłaca - 2000 na moto i transport, + 200zł na wizualke + ewentualny remont silnika (pewnie się przyda, bo przebieg juz spory) + sprawy eksploatacyjne, zmiescisz sie w 3500 zł mając świetnie ogarnięte moto, na którym bez problemu przejezdzisz sporo KM, nie martwiac się czy coś się nie zepsuje, a za 3500 zł super ogarniętej nsrki nie dostaniesz, a nawet jesli bys znalazł taką, to nigdy nie masz pewnosci, ze zaraz po remoncie nie była katowana ^^
lecz jeśli nie masz pieniedzy na ewentualny remont silnika czy choćby na wymiane płynów, opon, napędu to nie ma co się napalać, bo utrzymanie markowego motocykla kosztuje i to całkiem spore pieniądze a w to moto zdecydowanie trzeba troche kasy włożyć
lecz jeśli nie masz pieniedzy na ewentualny remont silnika czy choćby na wymiane płynów, opon, napędu to nie ma co się napalać, bo utrzymanie markowego motocykla kosztuje i to całkiem spore pieniądze a w to moto zdecydowanie trzeba troche kasy włożyć

- michau_ek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości