Które Super Moto wybrać ??
• Strona 1 z 1
Które Super Moto wybrać ??
Witam wszystkich , obecnie jestem posiadaczem skutera speedfighta 2 ale zamierzam się przesiąść na biegówkę.Podobają mi się ścigacze ,moim faworytem jest peugeot xr7 ale ciężko z dostępem do części i owiewek (chyba że ktoś z was ma dostęp ?).Wiem że są tzr,rs,gpr itd ale one są drogie , a ja chciałbym coś młodego i w niskiej cenie .Szukam czegoś w miarę oszczędnego aby móc dużo jeździć i nie tracić na tym dużo kasy. Dlatego też mój wybór padł na supermoto , ceny są niskie i młode roczniki .Dlatego też chciałbym się dowiedzieć waszych opini oraz co z tych moto jest jednym z lepszych. Wybrałem sobie takie oto modele :
-Rieju Mrt
-Rieju Mrx
-Peugeot Xp6
-Cpi Sm
-Derbi Senda
-Generic Trigger
Moto chce używać do jazdy codziennej (szkoła , po mieście) i w weekendy na dłuższe trasy , dlatego chciałbym się spytać czy supermoto będzie dobrym wyborem ?
Pozdrawiam rosen555
-Rieju Mrt
-Rieju Mrx
-Peugeot Xp6
-Cpi Sm
-Derbi Senda
-Generic Trigger
Moto chce używać do jazdy codziennej (szkoła , po mieście) i w weekendy na dłuższe trasy , dlatego chciałbym się spytać czy supermoto będzie dobrym wyborem ?
Pozdrawiam rosen555
Ostatnio edytowano 9/10/2012, 20:15 przez rosen555, łącznie edytowano 1 raz
- rosen555
- Świeżak
wszystko to prawie markowe motorki, godne polecenia prócz generic tiger i cpi sm - to są gorzej wykonane kopie. wszystko co wypisałes ma podobny silnik, zazwyczaj niezawodny, mocny jak na 50tke, czesci multum, spalanie ogromne, ogólnie poczytaj w internecie, jest od groma opini (nawet tutaj, w tym dziale)
- michau_ek
- Świeżak
Najrozsądniej Derbi Senda, Yamaha DT. Po prostu najbardziej popularne motorowery, największy dostęp części itp.
-
Frankk - Świeżak
Ja zanabyłem ostatnio yamahe tzr z niezawodnym silnikiem AM6 ,części full a i ceny TZR'ek 1 generacji nie jest kosmiczna
To chyba jeden z największych gabarytowo motorowerów więc nie wygląda się na nim aż tak śmiesznie 

-
zybi - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości