Skuery Zipp
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Skuery Zipp
Siemka co myslicie o skuterch marki ZIPP moze ktos z was ma i mo0ze mi powiedziec czy warto go kupic
- djmatti
- Świeżak
wg. mnie sa to skutery dosc sredniej klasy raczej jak chcesz tylko wozić sie tak sobie żeby gdzieś na szybko dojechać to możesz sobie kupić coś takiego ja raczej bym sobie nie kupił....
- PANUmaster
- Świeżak
- PANUmaster
- Świeżak
djmatti napisał(a):ale chyba laepiej Zipp niz jakis bezmarkowy skuter z silnikiem na licencji hondy ( cos mi sie nie chce wierzyc ze z silnikiem hondy ;/)
licencja jest hondy ale wykonanie ...
co do zipów to moge powiedziec jedno: psują sie

moj kolega w ciągu 300 km był w serwisie 4 razy

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
ja miałem i powiem ci ze te skutery sa do d*py
bylo dobrze na początku, ale one są strasznie wrazliwe na jakosc paliwa i na wilgoc (jak deszcz popadal to zamakała elektryka /moduł/ i do domku sie pchało) ale wygodny byl i dosc szybki

-
Felus6 - Świeżak
no tak szybki to byl pewnie jak cholera.daj sobie spokoj z tym gownem.kup japonczyka.Felus6 napisał(a):ja miałem i powiem ci ze te skutery sa do d*pybylo dobrze na początku, ale one są strasznie wrazliwe na jakosc paliwa i na wilgoc (jak deszcz popadal to zamakała elektryka /moduł/ i do domku sie pchało) ale wygodny byl i dosc szybki
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
a najśmieszniejsze jest to że przy salonach z chińskimi skuterami od cholery leży śrubek nowych ciekawe skąd się wziełydawid9292 napisał(a):A więc ja kupiłem niedawno i z 4-suwa jestem zadowolony.Lipne są plastiki już mi jeden pękł(niewidoczne) i wyleciała śrubka od stopki centralnej.Jak nie będziesz szalał bardzo to będzie dobry
- egon
- Świeżak
nie kupuj zipa lepiej kup se używanego skuterka japońskiego np. yamahe ale włoskiego np. piaggio czy gilere a ewentualnie jakiegos peżocika:D nie opłaca sie szmalu w błototo wyżucać na jakieś hińskie gówn*
takie jest moje odczucie ale ty zadecydujesz
takie jest moje odczucie ale ty zadecydujesz
Gilera Runner 2005r | | http://www.bezpieczny-motocyklista.info/
- kamil1993
- Świeżak
moje odczucie jest bardziej intensywne
POSLUCHAJ MNIE BO JA TO GOWNO MAM
1000 kilometrow, z kartek usterek robie paczki na makulature. Raz jedzie, a raz ch*** nie ma we wsi stoji i kaszle. Nie kupuj stary mowie ci ten skuter (chinski) zniszczyl mi młodość !! NIGDY WIECEJ ! NIE NABIERAJ SIE NA GWARANCJE ! NIGDY W ZYCIU. Pokoj i milosc, teraz zamieniam swojego chiniacza na jakas aerox czy peugeota. Aha przez 2 miesiace uzytkowania stracilem na nim 1000zł. Bez komentarza.
BIERZ HONDE X8R , AEROX , SPEEDFIGHT, RUNNER , PIAGGIO, poprostu japonczyka lepszego lub wloskiego. 10 razy lepiej jest zeby mial 10.000 przebiegu i 6-7 lat na karku niz kupic nowa podróbe!! SLUCHAJ MNIE DOBRZE MOWIE, A JESLI KUPISZ WSPOMNISZ MOJE SLOWA JAK BOGA KOCHAM

POSLUCHAJ MNIE BO JA TO GOWNO MAM

1000 kilometrow, z kartek usterek robie paczki na makulature. Raz jedzie, a raz ch*** nie ma we wsi stoji i kaszle. Nie kupuj stary mowie ci ten skuter (chinski) zniszczyl mi młodość !! NIGDY WIECEJ ! NIE NABIERAJ SIE NA GWARANCJE ! NIGDY W ZYCIU. Pokoj i milosc, teraz zamieniam swojego chiniacza na jakas aerox czy peugeota. Aha przez 2 miesiace uzytkowania stracilem na nim 1000zł. Bez komentarza.
BIERZ HONDE X8R , AEROX , SPEEDFIGHT, RUNNER , PIAGGIO, poprostu japonczyka lepszego lub wloskiego. 10 razy lepiej jest zeby mial 10.000 przebiegu i 6-7 lat na karku niz kupic nowa podróbe!! SLUCHAJ MNIE DOBRZE MOWIE, A JESLI KUPISZ WSPOMNISZ MOJE SLOWA JAK BOGA KOCHAM
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
może być jeszcze gilrerka runner lub aprilka sr
Gilera Runner 2005r | | http://www.bezpieczny-motocyklista.info/
- kamil1993
- Świeżak
BIERZ HONDE X8R , AEROX , SPEEDFIGHT, RUNNER , PIAGGIO, poprostu japonczyka lepszego
przeczytaj jeszcze raz to co napisalem :]
Aprilka sr ? Oczywiscie! mowie poprostu o porzadnych skuterach ,poprostu firmowych.
Essential napisał(a):a nie piszcie bo mnie tylko wkurzacie na suszarze to bym se ;ojezdzil yakie gguwno jakich malo tylko dla miastowych a ja ze wsi pochodze gdzie sa pola a nie autosrady
-
Mi5i3K - Świeżak
- kamil1993
- Świeżak
ja teraz sie zamieniam na lepszy skuter uzywany i tak po cichu mi sie marzy jakis aerox lub jakas gilerka, ewentualnie speedfight
Malagutti, piaggio lub inny japonczyk ewentualnie wloch. A ile ci leci ta gilera ?

-
Mi5i3K - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości