Aprilia RS 125 gażnik, bak bóg wie co ejszczeo.0
• Strona 1 z 1
Aprilia RS 125 gażnik, bak bóg wie co ejszczeo.0
Cześć forumowicze:) Mam problem w motorze. Śruba od obrotów nie pamiętam jak się ona nazywa jest wkręcona max ale obroty ledwo co 2tys są;/ śrubę mechanik skrócił wkręcił znów i nadal to samo;/ Dziś niby odpalił mi motor, ale nie mogę go od akumulatora włączyć swojego i muszę podpinać od samochodu i w tym momencie mam Bak w górze jak już odpalę i bak dam w dół to mi gaśnie o.0 i tak za każdym razem gdy bak daje w dół. Wczoraj ejszcze jeździł normalnie odpalał bez problemu, dziś rano go odpalam i nic;/ Jeszcze jak sprawdzałem iskrę to poławiają się tam w dołku w świecy a nie tam gdzie powinna.
- Spokey
- Świeżak
Zabawa w zgadywankę? Nie mam chęci, więc popraw swój post, bo nic z niego nie wiadomo, piszesz o śrubce od obrotów, albo mieszanki i mechanik ją skrócił, co to za mechanik, chyba taki co zawsze tylko spaprze robotę. Jeśli skrócił śrubkę od mieszanki musisz kupić nową śrubkę, jeśli od obrotów to wkręć dłuższą, a nie skracaj!
I na tym kończę, bo cała reszta Twojego postu jest kompletnie niezrozumiała...
I na tym kończę, bo cała reszta Twojego postu jest kompletnie niezrozumiała...
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości