supermoto 125
• Strona 1 z 1
supermoto 125
Witam!
chciał bym sobie kupic supermoto 125 . na prawko a1
interesuje mnie ktm 125 exc supermoto. i oto moje pytainaa.
duzo wyniesie jego utrzymanie ?
jazda bedzie rozna , po miescie, czasami po polu .
w supermoto ktm tez trzeba wymieniac tak jak w zwyklym ktm na kracie ?>
i czy polecacie go na supermoto ?
chciał bym sobie kupic supermoto 125 . na prawko a1
interesuje mnie ktm 125 exc supermoto. i oto moje pytainaa.
duzo wyniesie jego utrzymanie ?
jazda bedzie rozna , po miescie, czasami po polu .
w supermoto ktm tez trzeba wymieniac tak jak w zwyklym ktm na kracie ?>
i czy polecacie go na supermoto ?

- szymekkx
- Świeżak
Jak cie stac na spalanie 7/8l na 100km i wydawanie na niego 1500zl w sezonie to polecam bo kazde inne sm w 125 nie bedzie mialo z toba szans
po miescie posmigasz po polu tez na A1 mysle że sie nie zmieśći ale sa rejstrowane na A1 wiec spokojnie takiego kupisz 

- Fantas3k
- Bywalec
5 przy spokojnej zamulastej jeździe, jak potrafisz kręcić wyczynową setę, to i 10 może być. Ale jak zaczynasz, to góra 6-7.
Zadbaj o dobrą mieszankę 1:35-1:40 , olej wymieniaj co 10-15 godzin, filtr smaruj co kilka jazd i pierz. W zasadzie tłok wymienia się co 50-60 godzin, ale można przyjać, że po tym czasie po prostu należy zdjąć cylinder, i dac do wymiarowania, czy jeszcze mieści się w tolerancji. Na wyczynach się nie oszczędza.
Zadbaj o dobrą mieszankę 1:35-1:40 , olej wymieniaj co 10-15 godzin, filtr smaruj co kilka jazd i pierz. W zasadzie tłok wymienia się co 50-60 godzin, ale można przyjać, że po tym czasie po prostu należy zdjąć cylinder, i dac do wymiarowania, czy jeszcze mieści się w tolerancji. Na wyczynach się nie oszczędza.
Czarny 300cc 2T.
-
Duriv - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości