wszystko na temat Hondy XR125
• Strona 1 z 1
wszystko na temat Hondy XR125
witam Wszystkich maniaków dwóch kółek.
Jako że nie znalazłem nic ciekawego na temat tego motoru-Honda XR125 prosił bym was o napisanie wszystkiego co z tym modelem jest związane.Mam w planach go zakupić ale nie ma ani opinii ani czegokolwiek
Będzie mi służył do jazdy po ulicy jak i delikatnym szuterku<mam nadzieję że faktycznie zmieszczę się w 3L/100km>
Z góry dzięki za odpowiedzi
Jako że nie znalazłem nic ciekawego na temat tego motoru-Honda XR125 prosił bym was o napisanie wszystkiego co z tym modelem jest związane.Mam w planach go zakupić ale nie ma ani opinii ani czegokolwiek

Z góry dzięki za odpowiedzi
- piter321
- Świeżak
nie spamuj po całym forum ;/ jest to wbrew regulaminowi
moto jak moto 125 w 4T sa podobne, mało mocy, mało pala, bezawaryjne. wszystkie dane techniczne bezproblemu mozna znaleśc w necie
a co do oceny - sprzet idealny na miasto, ekonomiczny i bezobsługowy. nie nadaje sie do katowania ani ostrej jazdy. tyle w temacie moim zdaniem ;P
moto jak moto 125 w 4T sa podobne, mało mocy, mało pala, bezawaryjne. wszystkie dane techniczne bezproblemu mozna znaleśc w necie
a co do oceny - sprzet idealny na miasto, ekonomiczny i bezobsługowy. nie nadaje sie do katowania ani ostrej jazdy. tyle w temacie moim zdaniem ;P
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości