Gilera Przestała odpalac z rozrusznika.
• Strona 1 z 1
Gilera Przestała odpalac z rozrusznika.
Witam. Ostatnio jeździłem i na chwile sie zatrzymałem, zgasiłem skuter i nie chciał mi odpalic na starter. Na kopa odpalił za pierwszym razem. Jak naciskam ten guzik to słychac takie stykniecie i nie wiem co to moze byc. Akumlator ma 2 miesiące klakson chodzi kierunki tez wiec to chyba nie aku. Z gory dziekuje za pomoc.
- Provixi
- Świeżak
albo padł rozrusznik, albno przewód od przekaźnika do rozrusznika sie uszkodził.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Sprobuj samemu dac prad do rozrusznika i wtedy sie dowiesz czy to elektryka czy padl rozrusznik. Wes akumulator podepnij plus i kablem masowym od niego dotknij delikatnie nie dlugo bo mozesz uszkodzic go z tego co mi wiadomo. i wtedy sie dowiesz co i jak
Takie rady proszę zachować dla siebie, w podany wyżej sposób można poważnie uszkodzić motocykl, za którego naprawę nie Ty będziesz płacił.
komarcc
Takie rady proszę zachować dla siebie, w podany wyżej sposób można poważnie uszkodzić motocykl, za którego naprawę nie Ty będziesz płacił.
komarcc
- matise07
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości