Zobacz wÄ…tek - Derbi Fenix - lagi od innego motoru ?
NAS Analytics TAG

Derbi Fenix - lagi od innego motoru ?

i inne małe pojemności
_________

Derbi Fenix - lagi od innego motoru ?

Postprzez marcin2103 » 18/4/2012, 08:26

Witam Was. Ze względu na to że oryginalne lagi do mojego motoru (Derbi Fenix) są bardzo drogie więc postanawiam szukać lag od jakiegoś innego motoru. Chciałbym byście mi w tym pomogli :D. Więc moje lagi mają zewnętrzną średnicę 28mm. Chciałbym byście mi napisali od jakiego motoru by mogły spasować do mojego. Dorzucam jeszcze dwa zdjęcia tych moich lag. 8)
Obrazek (otwórz link) Obrazek (otwórz link)

Czekam na WaszÄ… pomoc. :)
marcin2103
Świeżak

Postprzez henio12323 » 18/4/2012, 09:04

nikt ci z głowy tego nie powie, ja duzo siedze w moto, sam miałem kilka motorowerów, ale nigdy nie siedziałem, i nie mierzyłem lag bo mooze bedą pasowały do derbi fenix xd także raczej tu predko sie nie dowiesz. szukaj na allegro ogłoszen z lagami do motorowerów z podobnymi gabarytami co twoje derbi, dzwon i pytaj. o srednice lag, o długosc, i zastosowanie hamulca. bo nie przełozysz bębna do tarczy i odwrotnie. i w koncu ktos moze da ci dostateczna odpowiedź.

a co sie dzieje z twoimi lagami ?
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250

Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
henio12323
Moderator

Postprzez marcin2103 » 18/4/2012, 10:41

henio12323 napisał(a):bo nie przełozysz bębna do tarczy i odwrotnie.

Chyba "zamiennik" nie będzie :( Hamulce się nie będą zgadzać. Ja mam tarczowe a inne motory bębnowe :(

henio12323 napisał(a):a co sie dzieje z twoimi lagami ?

Nie mam jednej sprężyny i nigdzie nie mogę takiej kupić. Dosłownie nigdzie :!: :(
Na Allegro nie ma, po sklepach chodziłem też nie mają i u dealera Derbi też nie ma. :(
marcin2103
Świeżak

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê