Testy - Suzu rg80
• Strona 1 z 1
Testy - Suzu rg80
Założę się, że większość z was podczas ładowania się stronki spodziewała się ujrzeć artykuł z testów tych dwóch maszynek. Może więcej szczęścia będą miały osoby, które zawitają tu za jakiś czas
Ale przejdźmy do rzeczy...
Zastanawiam siÄ™ nad kupnem Suzuki rg 80 i Yamahy DT 80.
Serwis ścigacz.pl posiada całkiem ładny artykuł o "detetce", niestety o rg nie ma nic. (Chyba że coś przegapiłem)
Tak więc abym JA się dowiedział czegoś konkretnego o Suzuki rg 80 i aby dowiedzieć się mogli również inni, proponuję wspólne zrobienie forumowego artykułu posiadaczy suzu rg 80 o tejże maszynce
Jeśli się da, to spróbuję złożyć z waszych wypowiedzi porządny artykuł, który zaproponujemy redakcji do wystawienia na stronce
A więc do dzieła!
Piszcie wszystko, co wiecie o tym motorze.
Porównywanie <- Proszę was, abyście porównywali rg 80 do motorów o zbliżonej pojemności (tj do max 90cc), a nie jak niektórzy potrafią "Bandit i tak rządzi.. albo kup sobie lepiej ninje 636"
Mamy zebrać informacje i napisać artykuł o Suzuki rg 80.
PS: Jeśli ktoś jest posiadaczem rg i mieszka w Toruniu/okolicach, to bardzo bym prosił o spotkanie. Chciałbym osobiście porozmawiać z właścicielem i dokładniej przyjrzeć się sprzętowi, oraz przejechać się
. Jak wspomniałem - przymierzam się do kupna.

Zastanawiam siÄ™ nad kupnem Suzuki rg 80 i Yamahy DT 80.
Serwis ścigacz.pl posiada całkiem ładny artykuł o "detetce", niestety o rg nie ma nic. (Chyba że coś przegapiłem)
Tak więc abym JA się dowiedział czegoś konkretnego o Suzuki rg 80 i aby dowiedzieć się mogli również inni, proponuję wspólne zrobienie forumowego artykułu posiadaczy suzu rg 80 o tejże maszynce

A więc do dzieła!
Piszcie wszystko, co wiecie o tym motorze.
Porównywanie <- Proszę was, abyście porównywali rg 80 do motorów o zbliżonej pojemności (tj do max 90cc), a nie jak niektórzy potrafią "Bandit i tak rządzi.. albo kup sobie lepiej ninje 636"

PS: Jeśli ktoś jest posiadaczem rg i mieszka w Toruniu/okolicach, to bardzo bym prosił o spotkanie. Chciałbym osobiście porozmawiać z właścicielem i dokładniej przyjrzeć się sprzętowi, oraz przejechać się

Ostatnio edytowano 23/5/2007, 17:56 przez CoNeR, łącznie edytowano 3 razy
-
CoNeR - Świeżak
Co postanowiłeś, bo jakoś ciężko wywnioskować...
O DT wszystko masz tutaj:
http://www.scigacz.pl/Yamaha,DT,80,R ... ,2158.html
A także subforum Offroad. A o RG jest już temat....
O DT wszystko masz tutaj:
http://www.scigacz.pl/Yamaha,DT,80,R ... ,2158.html
A także subforum Offroad. A o RG jest już temat....
-
Beavis - Moderator
A o RG jest już temat....
Możliwe, ale jakoś nie mogę go znaleźć. Wpisując frazę "Suzuki rg 80" wyświetla mi się 65 stron po 15 tematów (975 tematów), w których wypowiedziano tą frazę

Proponuję więc właśnie tutaj zgromadzenie wartościowych info o tym motorze, a nie grzebanie szczątkowych, napomnianych o rg zdań wśród innych tematów.
-
CoNeR - Świeżak
Po tym jak przeedytowałeś wypowiedź już wiem o co chodzi i rozumiem. Ciekawy pomysł.
RG jeździłem 4 lata, ale tyle by o nim pisać, że nic nie napiszę
. Owocnej pracy!
Jeśli mógłbym się do czegoś przydać to odsyłam do PW.
RG jeździłem 4 lata, ale tyle by o nim pisać, że nic nie napiszę

Jeśli mógłbym się do czegoś przydać to odsyłam do PW.
-
Beavis - Moderator
No dalej! Nie ma żadnych rg80 ownerów?
Już mi tu pisać wrażenia z jazdy! Jak silnik chodzi, jak przyspiesza (na jakich zębatkach)... No chyba każdy wie co powinien napisać o moto?... Śmiało! Pisać!
EDIT:
Widzę że jest tutaj duże zainteresowanie od strony użytkowników rg 80 .. Może jeszcze mi powiecie że nikt nie ma tego moto?
Tak ciężko napisać o nim parę zdań? 

EDIT:
Widzę że jest tutaj duże zainteresowanie od strony użytkowników rg 80 .. Może jeszcze mi powiecie że nikt nie ma tego moto?

-
CoNeR - Świeżak
A więc ja się przełamie . Hehe :-p Narazie posiadam RG 80 przez 2 dni i nie jezdziłem zbyt dużo a trafiłem na ten temat z problemem o prędkości mojego RG a więc tak : Mam 6 biegów i bardzo szybko przyspiesza do 70 potem się ciągnie do 80 silniczek chodzi równo i miło go słuchać więc co jest z nim nie tak ?? jak możecie mgs me
Dawca ?? Nie.... ja tylko mam głód adrenalinowy....
- TIGER0700
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości