Zakup używanego Derbi gp1. Opłaca Się???
• Strona 1 z 1
Zakup używanego Derbi gp1. Opłaca Się???
Witam!
Tak jak w temacie zastanawiam siÄ™ nad zakupem skutera.
Mieszkam w mieście wiec będę się poruszał głównie na asfalcie.(czasami bo jakichś polnych drogach). ;p Ma kosztować góra 4500k. Znalazłem jeden egzemplarz, a oto on http://otomoto.pl/derbi-gp1-racing-M3095769.html. I tu się właśnie pojawia pytanie czy się opłaca???. Będzie to mój 1-wszy skuter i prosił bym o opinie na temat tego modelu.Proszę jeszcze o inne propozycje.
Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi. :d
Tak jak w temacie zastanawiam siÄ™ nad zakupem skutera.
Mieszkam w mieście wiec będę się poruszał głównie na asfalcie.(czasami bo jakichś polnych drogach). ;p Ma kosztować góra 4500k. Znalazłem jeden egzemplarz, a oto on http://otomoto.pl/derbi-gp1-racing-M3095769.html. I tu się właśnie pojawia pytanie czy się opłaca???. Będzie to mój 1-wszy skuter i prosił bym o opinie na temat tego modelu.Proszę jeszcze o inne propozycje.
Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi. :d
- GruchaFighter
- Świeżak
Papek, Aerox mi się nie zbyt podoba. Najarałem się już na tego derbi. Ale chodzi mi czy ten egzemplarz bedzie dobry. Więc proszę głównie o opinie na temat własnie tego skutera z otomoto;p
A i jeszcze mam parę pytań: jaką wersję lepiej wybrać, dlaczego i czym się głównie różnią: revolution, open czy racing.Oraz czym różni się wersja na łańcuchu (to chyba racing) a wersja z paskiem(podajże dwa pozostałe, ale NIE WIEM).
Pozdrawiam;p
Edytuj posty!
komarcc
A i jeszcze mam parę pytań: jaką wersję lepiej wybrać, dlaczego i czym się głównie różnią: revolution, open czy racing.Oraz czym różni się wersja na łańcuchu (to chyba racing) a wersja z paskiem(podajże dwa pozostałe, ale NIE WIEM).
Pozdrawiam;p
Edytuj posty!
komarcc
- GruchaFighter
- Świeżak
sory ale w tej kasie to ma jezdzic i sie nie psuc a nie wygladac tym bardzij ze ma ci do miasta sluzyc to fajnie jak by sie kask do niego dalo schowac zeby z nim nie latac
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
RUTRA częsciowo masz racje ale wyglądac też jakoś ma. Prawda? A poza tym chodzi mi o opinie o tym modelu a najbardziej o tym egzemplarzu.Po mieście to głównie bede jeździć ze znajomymi i kask głównie bedzie na głowie.
- GruchaFighter
- Świeżak
wydaje mi się, że skuter kupuje się po to, żeby jechać do miasta coś załatwić i wtedy kask się chowa do skutera, jak chcesz jeździć z kumplami to się jeździ w trasy a nie po mieście i wtedy lepiej wziąć coś z biegami, jakiegoś nakeda 50ccm. takie moje zdanie
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Chciałem derbi senda. Tata powiedział NIE!. Ledwo rodziców o skuter wybłagałem, więc wiesz. Luknij sobie zdjęcia na nich widac ze kask się mieści. I czy do cho***y ktos mi cos o tym skuterze powie!!???!
- GruchaFighter
- Świeżak
Troche szukałem ale nie za dużo znalazłem.Ale forum chyba jest od tego żeby się czegoś dowiedzieć. Nieprawdaż? Ale dobra już szukam.
- GruchaFighter
- Świeżak
Tak tak, ale to nie polega na tym, że Ty robisz temat, a ktoś za CIebie ma szukać, jeśli potrzebujesz info, to warto coś swojego weidzieć i spytać np o konkrety etc.
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Dobra już będe wiedział ale nadal nic nie mogę znaleźć. Wiec jak by ktos coś wiedział na temat tych moich kilku pytań wyżej to będe wdzięczny za info.;d
- GruchaFighter
- Świeżak
jedyne co mozesz zrobic to znajdz jakies najwieksze forum skuterowe w pl a napewno takie jest i tam zadaj to pytanie bo tu raczej bedzie ciezko o odpowiedz na twoje pytanie
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
Skuter baardzo dobry , open napedzany paskiem silnik klasycznie . racing/revolution napedzany paskiem i łańcuchem ,silnik centralnie. Ja osobiście polecam ci wersje open(sam takiego mam;-) silnik P/G bardzo dynamiczny mimo dużej wagi ,a części jest bardzo dużo. W wersji open łatwiej coś wymienić w napedzie , wyregulować gaźnik, wymienić filtr,wydech wszystko jest na wierzchu i ma większy zbiornik niż racing 11litrów , a w popularnym aeroxie 7l.
- gofer551
- Świeżak
Dzięki Gofer za pomoc. Znalazłem tego derbi co w linku i raczej po niego pojadę. Co do części to na (prawie) wszystkich forach piszą że w pl są ciężko dostępne.(Prosze o więcej propozycji tego skutera na sprzedaż, bo szukałem ale coś mało ciekawych ofert znalazłem z góry dzięki ;p).
- GruchaFighter
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości