Kupno derbi sendy r
• Strona 1 z 1
Kupno derbi sendy r
to link http://allegro.pl/okazja-derbi-senda-r- ... 14203.html co o niej ogólnie sądzicie,mi się nie podoba tył jakaś samoróbka inne światła tam są i tablica na dziwnym stelażu zamocowana podejrzewam że był bity ale nie w tym problem bo ja mam 170 w butach zimowych i nie wiem czy dotknę do ziemi
miałem honde nsr i jak stałem to miałem z 5 cm wysokości nad sobą zawsze trochę na palcach mogę stać.Za pomoc wielkie dzięki. 

- kamylmoto
- Świeżak
szczerze polecam
widziałem ten sprzet na własne oczy. bity nie był. ale przez ten nietypowy wydech stelaż musiał zostać przerobiony. ogólnie sprzęcik zadbany, smigany na markowych olejach. sam nawet ją oglądałem i sie przejechałem i było wszystko ok.
co do wysokosci - to motorower a takie są kierowane do ludzi w wieku 16-18 lat (i więcej) wiec po co by robili na tyle wysokie motorowery żeby żaden 16 latek nie mógł dostać do ziemi ? troche logiki
spokojnie dostaniesz do ziemi

co do wysokosci - to motorower a takie są kierowane do ludzi w wieku 16-18 lat (i więcej) wiec po co by robili na tyle wysokie motorowery żeby żaden 16 latek nie mógł dostać do ziemi ? troche logiki

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
-
zioomeek09 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości