Yamaha majesty 125 WEŻĘ POPY WODY , POWIETSZA .Help me !
• Strona 1 z 1
Yamaha majesty 125 WEŻĘ POPY WODY , POWIETSZA .Help me !
Witam serdecznie !
Czy jakiś miły użytkownik tego forum jest mi wstanie pomóc. ?!?!
Mam dość idiotyczne pytanie. A mianowicie robiłem remont silnika <przepraszam nie ja tylko mechanik> I generalnie zbieranie części do mojego skuterka troszkę potrwało. I kochany PAN mechanik zapominał jak idzie parę wężyków .Mówiąc krótko wiem do czego służy internet,GOOGLE,itd ale przyrzekam szukałem dwa dni. DWA DNI !! I znalazłem tylko parę wskazówek
nadal nie wiem gdzie mogą iść przestawione niżej na zdjeciach wężyki
"Fazy "
Google.pl -> grafika -> Yamaha majety 125 <silniki , popa wody ,>
Allegro.pl -> Nic tam nie ma . generalnie sa może dwa silniki
Google.pl -> znalazłem rysunki techniczne o to one .
http://www.easyparts.nl/showdrawing/2520/42788/LNMG/0-968-1-m426-m1209-m2366-m2520-s2805-d42788/Intake.html (otwórz link)<- rysunki techniczne SKUTERA YAMAHA MAJESTY 125
Wiec wracajÄ…c do pytanie
Nie mam pojęcia gdzie mogą być połączone trzy węże.
Zrobiłem dla państwa , małą wskazówkę na rysunkach technicznych o jakie weże chodzi .
Zdjęcia (otwórz link)
Pozdrawiam skromny
Krystian
Czy jakiś miły użytkownik tego forum jest mi wstanie pomóc. ?!?!
Mam dość idiotyczne pytanie. A mianowicie robiłem remont silnika <przepraszam nie ja tylko mechanik> I generalnie zbieranie części do mojego skuterka troszkę potrwało. I kochany PAN mechanik zapominał jak idzie parę wężyków .Mówiąc krótko wiem do czego służy internet,GOOGLE,itd ale przyrzekam szukałem dwa dni. DWA DNI !! I znalazłem tylko parę wskazówek
nadal nie wiem gdzie mogą iść przestawione niżej na zdjeciach wężyki

"Fazy "
Google.pl -> grafika -> Yamaha majety 125 <silniki , popa wody ,>
Allegro.pl -> Nic tam nie ma . generalnie sa może dwa silniki

Google.pl -> znalazłem rysunki techniczne o to one .
http://www.easyparts.nl/showdrawing/2520/42788/LNMG/0-968-1-m426-m1209-m2366-m2520-s2805-d42788/Intake.html (otwórz link)<- rysunki techniczne SKUTERA YAMAHA MAJESTY 125
Wiec wracajÄ…c do pytanie

Nie mam pojęcia gdzie mogą być połączone trzy węże.
Zrobiłem dla państwa , małą wskazówkę na rysunkach technicznych o jakie weże chodzi .
Zdjęcia (otwórz link)
Pozdrawiam skromny
Krystian

Krych@ To ja !;]
- krycha516
- Świeżak
Ten pierwszy co wychodzi z króćca idzie do kranika podciśnieniowego. Ten trzeci wychodzi prawdopodobnie z pokrywy zaworów i powinien się łączyć z tym z drugiego zdjęcia.
Nie wiem co Ty masz za mechaników, co rozbiorą, a potem nie wiedzą jak coś złożyć, dobrze, że Ci silnika nie rozebrał, bo byś miał niezłe puzzle.
Nie wiem co Ty masz za mechaników, co rozbiorą, a potem nie wiedzą jak coś złożyć, dobrze, że Ci silnika nie rozebrał, bo byś miał niezłe puzzle.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości