Nowy motor
• Strona 1 z 1
Nowy motor
Mam pytanie który motor byłby najlepszy dla początkującego. Chodzi mi o moto 50 cm3. Zastanwaiąłem sie nad Jamahą TZR 50 bądź Debi GPR 50 2T. Co sądzicie o tym wyborze może macie jakieś inne cieakwe propozycje.
- Goritz
- Świeżak
Japońskie i włoskie/hiszpańskie 50 cm3 2t to praktycznie te same silniki w sprzętach o wyglądzie sport/enduro/supermoto więc praktycznie co wybierzesz to zależy tylko i wyłącznie od twoich upodobań stylistycznych ewentualnie od zastosowań do czego będziesz chciał motorower używać.
BTW. Ta twoja pisownia Yamahy przez ,,J" na pewno spędzi mi dzisiaj sen z powiek i będzie przyprawiało o niesmak przez dłuższy okres czasu
.
BTW. Ta twoja pisownia Yamahy przez ,,J" na pewno spędzi mi dzisiaj sen z powiek i będzie przyprawiało o niesmak przez dłuższy okres czasu

- InuYasha
- Świeżak
tomera napisał(a):to jestes słaby bo Jamacha powinno sie pisac bo zyjemy w polsce
masz cos zle z bania stary.
Dzisiaj na lekcjach w swoim gimnazjum popros polonistke o wytlumaczenie zwrotu 'nazwa wlasna'
potem wroc i przepros.
- mentorek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości