Lekki szlif - POMOCY
• Strona 1 z 1
Lekki szlif - POMOCY
Witam
Dzisiaj zaliczyłem lekkiego szlifa na piasku, zarysowana jest tylko przedny boczny plastik. Z daleka nie rzuca się w oczy, ale rysy widac. Jak mogę się ich pozbyć albo chociaż lekko zamaskować?? Kolor to czarny matowy.
Pomocy !!!
Dzisiaj zaliczyłem lekkiego szlifa na piasku, zarysowana jest tylko przedny boczny plastik. Z daleka nie rzuca się w oczy, ale rysy widac. Jak mogę się ich pozbyć albo chociaż lekko zamaskować?? Kolor to czarny matowy.
Pomocy !!!
- pidek961
- Świeżak
najgorszy kolor do utrzymania. duzo nie zrobisz. mozesz kupic paste tempo np i miekką szmatką spolerowac. zalezy jak głębokie są rysy. ale jak całkiem lakier sie wytarł 1 opcja kupic chociazby farbe w spreju psiknąć na pędzelek mały i pędzelkiem delikatnie ryski wydoczne zamaskowac ( nie żeby malowac pędzlem pół plastiku
) to wg mnie jedyne opcje które tanim kosztem pozwolą poprawic estetyke. ja miałem tez drobne ryski. głębsze pokryłem lakierem do paznokci bo akurat miałem podobny odcien ( czerwony metalic) z bliska było widac. ale z 2 metrów juz tak to sie nie rzucało jak wczesniejsze białe rysy

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
mozna i tak. a co to za motocykl ? zadzwon do dealera danej marki. powiedz czego potrzebujesz, powinni zamówic ci to
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości