kontrolki w sendzie
• Strona 1 z 1
kontrolki w sendzie
Witam
Mam problem z moją derbi sendą x-race 50ccm z 2004r.Gdy ją zapale rano to świeci mi cały czas kontrolka oleju i temperatury.Co mogę z tym zrobić.Proszę o szybką odpowiedz.
teraz to wgl sie na krótkich światłach nic nie świeci ani kierunki ani światła a jak włacze długie to jest ok
jeszcze jedno czy nie powinno byc tak ze jak przekręcam kluczyk to powinny sie zapalic na 3 sekundy kontrolki paliwa oleju i cieczy??U mnie tak nie ma
regulamin kolego do ponownego przeczytania
senekkorzenna
Mam problem z moją derbi sendą x-race 50ccm z 2004r.Gdy ją zapale rano to świeci mi cały czas kontrolka oleju i temperatury.Co mogę z tym zrobić.Proszę o szybką odpowiedz.
teraz to wgl sie na krótkich światłach nic nie świeci ani kierunki ani światła a jak włacze długie to jest ok
jeszcze jedno czy nie powinno byc tak ze jak przekręcam kluczyk to powinny sie zapalic na 3 sekundy kontrolki paliwa oleju i cieczy??U mnie tak nie ma
regulamin kolego do ponownego przeczytania
senekkorzenna
- jakkur
- Świeżak
edytuj posty!!!
jak ci nikt nie odpowiada to znaczy ze nikt nie wie co i jak. oddaj do mechanika albo elektryka moze masz cos porÄ…bane w elektryce i takie cyrki masz jakie masz.
jak ci nikt nie odpowiada to znaczy ze nikt nie wie co i jak. oddaj do mechanika albo elektryka moze masz cos porÄ…bane w elektryce i takie cyrki masz jakie masz.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Up. Zgadzam sie z kolega wyzej. Ale jest na upartego chcesz sie bawic to odrec przod i zobacz kabelki moze poprostu masz cos przerwane czy cos takiego lub zle podlaczone jesli tak to owin tasma izolacyjna i bedzie ok. A jesli nie to posprawdzaj zgodnosc kabli czyli chyba biale do bialych czarne do czarnych cos takiego. A jak sie niechcesz bawic to daj to mechanika.
- Podly
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości