NSR, RS co byście wybrali
• Strona 1 z 1
NSR, RS co byście wybrali
Witam oczekuję na waszą pomoc. Którą z tych 125-ek byście wybrali?
najbardziej podoba mi się aprilia rs ta która wychodziła do 2000r, później honda nsr, czy może lepiej wybrać aprilie tą co wychodziła po 2000r? napiszcie co kto wie o tych modelach. Interesuje mnie każda wada i zaleta proszę o szybkie i obfite opinie ponieważ na dniach zamierzam kupić jakąś 125-tkę.
jakie osiÄ…gi?
jakie spalanie?
jak z awaryjnością?
dźwięk silnika? ...chociaż i tak pewnie będę zmieniał tłumik na większy żeby motor wyglądał lepiej i lepiej brzmiał:)
części czy drogie? i jak z dostępnością?
co w której się najczęściej psuje?
która się najlepiej prowadzi?
jaki sportowy motor byście kupili o pojemności 125 do 6000zł? i dlaczego? czekam na odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich
najbardziej podoba mi się aprilia rs ta która wychodziła do 2000r, później honda nsr, czy może lepiej wybrać aprilie tą co wychodziła po 2000r? napiszcie co kto wie o tych modelach. Interesuje mnie każda wada i zaleta proszę o szybkie i obfite opinie ponieważ na dniach zamierzam kupić jakąś 125-tkę.
jakie osiÄ…gi?
jakie spalanie?
jak z awaryjnością?
dźwięk silnika? ...chociaż i tak pewnie będę zmieniał tłumik na większy żeby motor wyglądał lepiej i lepiej brzmiał:)
części czy drogie? i jak z dostępnością?
co w której się najczęściej psuje?
która się najlepiej prowadzi?
jaki sportowy motor byście kupili o pojemności 125 do 6000zł? i dlaczego? czekam na odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich
- DrDala
- Świeżak
było...było..było... uzyj opcji szukaj.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
"dźwięk silnika? ...chociaż i tak pewnie będę zmieniał tłumik na większy żeby motor wyglądał lepiej i lepiej brzmiałSmile"
powodzenia, stracisz na osiagach o bedziesz uwazany za wiejskiego tunera....
spalanie zalezy od jazdy
osiagi lepsze rs
awaryjnosc rs bo bardziej wyzylowany silnik w nsr jest idealny kompromis i zadko sie cos dzieje
sportowy moto który bym kupil to gilera sp 01 jezdzi lepiej od rs gorzej od mito ale wyglada jak dla mnie lepiej
powodzenia, stracisz na osiagach o bedziesz uwazany za wiejskiego tunera....
spalanie zalezy od jazdy
osiagi lepsze rs
awaryjnosc rs bo bardziej wyzylowany silnik w nsr jest idealny kompromis i zadko sie cos dzieje
sportowy moto który bym kupil to gilera sp 01 jezdzi lepiej od rs gorzej od mito ale wyglada jak dla mnie lepiej
- tomera
- Stały bywalec
Ten kompromis nie jest idealny, wszystko ma swoje wady ;p
RS jest mocniejsza o jakieś 5KM nie jest to wielka różnica, na pewno nie będzie bardziej awaryjna niż NSR. Gilery SP01 z tego co kojarzę wychodziły tak jakoś na początku lat '90. więc troszkę to leciwa konstrukcja. Nie wolno narzucać swojego gustu, więc nie będę mówił o wyglądzie - kwestia indywidualna. Zobacz sobie jeszcze Cagive Mito, bo to też warty polecenia motocykl.
RS jest mocniejsza o jakieś 5KM nie jest to wielka różnica, na pewno nie będzie bardziej awaryjna niż NSR. Gilery SP01 z tego co kojarzę wychodziły tak jakoś na początku lat '90. więc troszkę to leciwa konstrukcja. Nie wolno narzucać swojego gustu, więc nie będę mówił o wyglądzie - kwestia indywidualna. Zobacz sobie jeszcze Cagive Mito, bo to też warty polecenia motocykl.
- Sniper075
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości