Problem z CPI
• Strona 1 z 1
Problem z CPI
Jechałem sobie CPI i nagle stracił moc i zgasł . Nie dałem rady go odpalić więc podprowadziłem go do domu i odpalił . Jechać jedzie ale jednak nie jest to taka moc jak wtedy. Wolniej sie rozpedza i o pare km spadl v-max .Jak temu zaradzić ???
-
zioomeek09 - Świeżak
a masz olej w zbiorniczku ? moze ci sie skonczył i tłok spuchł i dla tego zgasł ?
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
-
zioomeek09 - Świeżak
czy kiedy motorek ci zgasł jechałeś w deszczu lub po mokrej drodze??
jeśli woda dostanie się do filtra powietrza mogą wystąpić podobne objawy. wtedy najczęściej wystarczy dobrze wyczyścić cały filtr powietrza.
jeśli woda dostanie się do filtra powietrza mogą wystąpić podobne objawy. wtedy najczęściej wystarczy dobrze wyczyścić cały filtr powietrza.
- danielekoo7
- Świeżak
danielekoo7 napisał(a):czy kiedy motorek ci zgasł jechałeś w deszczu lub po mokrej drodze??
niestety sucho
a jak teraz wszystko dobrze to mozna jezdzic ???? tzn jezdzi ja przedtem
zrobiłem za Ciebie edycję i zastanawiam się co z Tobą zrobić ponieważ masz już trochę postów i jesteś dość długo na forum aby znać jego zasady.
senekkorzenna

-sorki zapomniało mi sie
edit:
Powiem tak. To raczej nie był tłok ,ponieważ bylem nim dzisiaj w szkole 5km i nic się nie działo lata jak przedtem
-
zioomeek09 - Świeżak
up
a jednak tłok, dziś powtórka przygody tyle ,że od razu odpalił ;p Jaki tłok polecacie ile mm ???
Kurcze Ty dalej nie rozumiesz gdzie robisz błąd
Ostatni rac Ci wyjaśnię.
1/Nie wolno pisać post pod swoim postem.
2/Jeżeli chcesz coś dodać nie czekając na czyjąś odpowiedź to klikasz po prawej stronie w znaczek "edytuj" i wyświetli ci się ostatni Twój post i w tą sama ramkę dopisujesz to co chcesz dodać.
Czy zrozumiałeś?
Następny raz dam Ci ostrzeżenie więc weź sobie tą uwagę do serca.
senekkorzenna
a jednak tłok, dziś powtórka przygody tyle ,że od razu odpalił ;p Jaki tłok polecacie ile mm ???
Kurcze Ty dalej nie rozumiesz gdzie robisz błąd

Ostatni rac Ci wyjaśnię.
1/Nie wolno pisać post pod swoim postem.
2/Jeżeli chcesz coś dodać nie czekając na czyjąś odpowiedź to klikasz po prawej stronie w znaczek "edytuj" i wyświetli ci się ostatni Twój post i w tą sama ramkę dopisujesz to co chcesz dodać.
Czy zrozumiałeś?
Następny raz dam Ci ostrzeżenie więc weź sobie tą uwagę do serca.
senekkorzenna
-
zioomeek09 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości