Kupno skutera. Co wybrać ? :D
			 • Strona 1 z 1

Kupno skutera. Co wybrać ? :D
Zastanawiałem się nad kupnem skutera. Mam do wydania ok 5000zł
Jak na razie upatrzyłem sobie takie modele jak : Peugeot Jet Force, Peugeot Speedfight, Yamaha Aerox, Aprilia sr50 
   . Który z nich byście wybrali ewentualnie podajcie mi propozycje innego modelu skutra.
 . Który z nich byście wybrali ewentualnie podajcie mi propozycje innego modelu skutra.  

Jak na razie upatrzyłem sobie takie modele jak : Peugeot Jet Force, Peugeot Speedfight, Yamaha Aerox, Aprilia sr50

- pucujka121
- Świeżak
szukasz sobie na allegro co ci sie podoba  wybierasz spośród tych markowe sprzęty. potem wybierasz 2 najładniejsze wg ciebie. potem wpisujesz je w allegro i szukasz żeby były blisko ciebie i były w dobrym stanie -> jedziesz oglądasz jak ładny -> kupujesz. i na pewno przy tej taktyce bd zadowolony
 wybierasz spośród tych markowe sprzęty. potem wybierasz 2 najładniejsze wg ciebie. potem wpisujesz je w allegro i szukasz żeby były blisko ciebie i były w dobrym stanie -> jedziesz oglądasz jak ładny -> kupujesz. i na pewno przy tej taktyce bd zadowolony  wymieniac ci mozemy skutery. kazdy napisze co mu sie podoba. co nie musi podobac sie tobie
 wymieniac ci mozemy skutery. kazdy napisze co mu sie podoba. co nie musi podobac sie tobie  jednemu sie podoba to innemu tamto. a co kupisz to nie ma znaczenia bo kazdy skuterek jest dobry. to ta sama pojemnosc wiec i predkosci są zblizone jak i spalanie i wytrzymałosc
 jednemu sie podoba to innemu tamto. a co kupisz to nie ma znaczenia bo kazdy skuterek jest dobry. to ta sama pojemnosc wiec i predkosci są zblizone jak i spalanie i wytrzymałosc
				 wybierasz spośród tych markowe sprzęty. potem wybierasz 2 najładniejsze wg ciebie. potem wpisujesz je w allegro i szukasz żeby były blisko ciebie i były w dobrym stanie -> jedziesz oglądasz jak ładny -> kupujesz. i na pewno przy tej taktyce bd zadowolony
 wybierasz spośród tych markowe sprzęty. potem wybierasz 2 najładniejsze wg ciebie. potem wpisujesz je w allegro i szukasz żeby były blisko ciebie i były w dobrym stanie -> jedziesz oglądasz jak ładny -> kupujesz. i na pewno przy tej taktyce bd zadowolony  wymieniac ci mozemy skutery. kazdy napisze co mu sie podoba. co nie musi podobac sie tobie
 wymieniac ci mozemy skutery. kazdy napisze co mu sie podoba. co nie musi podobac sie tobie  jednemu sie podoba to innemu tamto. a co kupisz to nie ma znaczenia bo kazdy skuterek jest dobry. to ta sama pojemnosc wiec i predkosci są zblizone jak i spalanie i wytrzymałosc
 jednemu sie podoba to innemu tamto. a co kupisz to nie ma znaczenia bo kazdy skuterek jest dobry. to ta sama pojemnosc wiec i predkosci są zblizone jak i spalanie i wytrzymałoscKTM 300 EXC 
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
			Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
- 

henio12323
- Moderator
Jakbyś był zainteresowany Jet Forcem z 2006 roku za 4 tyś. z kawałkiem to dzwoń: 508 208 076 (tu nie pisz, bo moto nie moje)
Mam coś jeszcze co może cie zainteresować: http://otomoto.pl/gilera-dna-mozliwa-za ... 72057.html
W sprawie gilery jak coś, to nie dzwoń, bo gilera już moja ;d także gg 2406968 jak coś

Mam coś jeszcze co może cie zainteresować: http://otomoto.pl/gilera-dna-mozliwa-za ... 72057.html
W sprawie gilery jak coś, to nie dzwoń, bo gilera już moja ;d także gg 2406968 jak coś
- 

matix1505
- Świeżak
odradzam jet forca i sr50 ale tej wersji w ditechu jak wiadomo na wtrysku sa... co jak wiadamo czesto siada ... to jest moje zdanie ... najlepszy aerox wg mnie

- MoodyxCore
- Świeżak
matix1505 napisał(a):Jakbyś był zainteresowany Jet Forcem z 2006 roku za 4 tyś. z kawałkiem to dzwoń: 508 208 076 (tu nie pisz, bo moto nie moje)
To jest akurat wersja gaźnikowa.
- 

matix1505
- Świeżak
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości