szukam motoru
• Strona 1 z 1
szukam motoru
Witam chciał bym zakupic motor o pojemności ok 50cc ścigacz coś w stylu ZIPP PRO 50 tylko w cenie do 3000 -3500 tys.
Pomocy nie wiem jaki motor wybrać aby był bezawaryjny i świetnie wygladał.Z góry wielki dzięki .I jeśli możecie podawajcie marki i modele motorów oraz ich +i- . Thx
Pomocy nie wiem jaki motor wybrać aby był bezawaryjny i świetnie wygladał.Z góry wielki dzięki .I jeśli możecie podawajcie marki i modele motorów oraz ich +i- . Thx
- Dimen
- Świeżak
Za tyle kasy ile masz na moto (3000000 - 3500000 zł) możesz kupić nawet Ducati Desmosedici
Ja jednak polecam poszukać wspomagając się google - takich pytań jakie Ty teraz zadałeś była już niezliczona ilość. Trzeba wyjść też z własną inicjatywą, a nie tylko czekać aż ktoś sam podrzuci jakieś modele... tak to jest, leniuchy XXI wieku...
PS: To co chcesz kupić to motorower. A jeśli chodzi o moto ponad 50ccm to jest to motocykl.

Ja jednak polecam poszukać wspomagając się google - takich pytań jakie Ty teraz zadałeś była już niezliczona ilość. Trzeba wyjść też z własną inicjatywą, a nie tylko czekać aż ktoś sam podrzuci jakieś modele... tak to jest, leniuchy XXI wieku...
PS: To co chcesz kupić to motorower. A jeśli chodzi o moto ponad 50ccm to jest to motocykl.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości