Chińskie 4t nie chce odpalic
• Strona 1 z 1
Chińskie 4t nie chce odpalic
Witam. Mam problem z chinczykiem nie chce wogule odpalić. Zawsze palił od kopa czy zimny czy ciepły ale wczoraj rano chciałem go odpalic a tu nic kopałem chyba z 40 razy i jakoś sie udało jak już pojeździłem i go zgasiłem to palił na strzała, dzisiach chciałem odpalici już wogule go niemoge świeca mam nową czyli iskra jest gaźnik przeczyściłem , wlewam mu palio prosto do gaźnika i też niechce odpalić. Zastanawial sie nad modułem ale chyba jak był by uszkodzony to by niebyło iskry. A jak by bylo ssanie zepsute to jak bym mu wlał paliwa do gaźnika to by mógł nie odpalić??? POMOCY
- Jakubxxx
- Świeżak
To, że masz nową świecę nie znaczy, że jest iskra, jak podlejesz paliwa pod świecę to i tak nie odpali, to nie jest komarek, żeby takie patenty stosować, gaźnik musi podawać paliwo. Jak nie chce odpalić i pokopiesz kilka razy wykręć świecę i sprawdź czy jest zalana. Możliwości jest wiele cewka, moduł, nawet iskrownik, itd. No i przeczyść filtr powietrza i sprawdź filtr paliwa.
Podaj więcej szczegółów, wróżek z tego co mi wiadomo tu nie ma.
Podaj więcej szczegółów, wróżek z tego co mi wiadomo tu nie ma.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości