Problem z Nsr
• Strona 1 z 1
Problem z Nsr
A więc tak dzisiaj wybrałem się moja Nsr w trasę. No i w pewnym momencie po ruszeniu z skrzyżowania poczułem jakby coś tarło na dodatek stracił się tylny hamulec. Zjechałem na pobocze po czym pooglądałem czy nic nie trze, nic nie zobaczyłem i ruszyłem dalej wszystko ok. Przed chwilą chciałem się przejchac i znowu to samo metaliczne tarcie jak szybciej jade to jakby strzelanie na dodatek gubi się tylny hebel który oglądałem, szczęki nic nie lata. Wszystko wydaje się byc ok z pozoru ale jednak coś trze i jakby rzuca tylnym kołem.
Z góry dzięki za pomoc.
Z góry dzięki za pomoc.
- neon93
- Świeżak
No właśnie ruszam i od razu trze nawet jak nie dotykam hamulca. Klocki są sprawdzałem. Do tego dochodzi rzucanie lekkie tylnym kołem. Chce przypomniec że po południu też to miało miejsce po czym stanąłem i problem nie występował aż do wieczora. Wymieniałem niedawno napęd na którym z robiłem z 100km ale jak patrzyłem to raczej on nie wchodzi w grę, bardziej myślę że może coś z ośką. Może słabo dokręcona czy coś..
- neon93
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości