Aprilia rs 50 problem.
• Strona 1 z 1
Aprilia rs 50 problem.
Witam.
Mam problem z moją apką 50tką. Kilka dni temu robiłem w niej światło i sprawdzałem czy działa, motor odpalił normalnie bez większych problemów i pochodził jakiś czas. Dzisiaj z racji tego, że śnieg stopniał chciałem pojeździć jednak motor nie chciał odpalić, postanowiłem go popchnąć. Po chwili płyn z chłodnicy zaczął wylatywać. Rozebrałem owiewki i tą część silnika gdzie idzie rurka od chłodnicy i w górnej część jest jakiś otwór przez który wylatuje dymek...
Czy ktoś wie co się stało ? Jest duże ciśnienie, które wypycha płyn chłodniczy.
Prosiłbym o pomoc i o poradę jak to naprawić.
Mam problem z moją apką 50tką. Kilka dni temu robiłem w niej światło i sprawdzałem czy działa, motor odpalił normalnie bez większych problemów i pochodził jakiś czas. Dzisiaj z racji tego, że śnieg stopniał chciałem pojeździć jednak motor nie chciał odpalić, postanowiłem go popchnąć. Po chwili płyn z chłodnicy zaczął wylatywać. Rozebrałem owiewki i tą część silnika gdzie idzie rurka od chłodnicy i w górnej część jest jakiś otwór przez który wylatuje dymek...

Prosiłbym o pomoc i o poradę jak to naprawić.
- MATRIX195
- Świeżak
Odpowiedź.
Ok. Dzięki wielkie, jutro postaram się naprawić. Mam znajomego mechanika więc może dam radę z jego pomocą
Jeszcze raz dziękuje

Jeszcze raz dziękuje

- MATRIX195
- Świeżak
dokładnie,
blok tez mu nie pękł bo tam jest 1 cylinder,
odkrecasz te sruby co sa od góry jak masz uszczelekee to zakładasz jak nie to zamawiasz skrecasz i jazda
blok tez mu nie pękł bo tam jest 1 cylinder,
odkrecasz te sruby co sa od góry jak masz uszczelekee to zakładasz jak nie to zamawiasz skrecasz i jazda
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości