problem kategoria A1
• Strona 1 z 1
problem kategoria A1
Witam jak zapewne wiecie z tym prawkiem mozna jezdzic do poj 125 i mocy nie przekraczajacej 11kw .no i tu mam problem aprilia rs albo honda nsr maja moc przekraczajaca 11kw.wiecie moze czy z ta kat. mozna jezdzic tymi motorkami??A wie ktos ile te motory maja przed zdjeciem blokady w dowodzie kw??prosze o szybka odpowiedz 

- znerbal
- Świeżak
chyba trzeba miec zablokowany do 11kw,bo robisz tak jak motorower ma nie przekraczac 45 km/h na przeglondzie to z a1 chyba tak samo
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
jeździć zawsze można, ale nie powinno się. Na moc to raczej nikt nie zwraca uwagi wystarczy że mieści się w normach pojemności. Po to gdy kupuje się nówkę 125 to jest blokowana żeby zmieścić się w normach. Puźniej można ściągnąć blokade
http://www.bikepics.com/members/indus/ | http://www.tkkj.net/ | dt 80 kupię, chętni na gg
- indus
- VIP Ścigacz.pl
Wogule moim zdaniem te przepisy są porąbane kto to wogule wymyślił kurde przecież tak jak już gdzieś pisałem nie potrzeba pojazdu ani znacznej prędkości gośc zbiera se grzyby w lecie przewraca się patyk w oko potem brzebija koś oczodołową i wbija się w mózg tak że te przepisy nie mają wogule zastosowania praktycznego
-
maciejos - Świeżak
No wlasnie tez tak myslalem ze bedzie miec mniej w dowodzie przed zdjeciem blokady.Tylko nie wiecie czasem ile maja przed jej zdjeciem??A mogl by ktos do mnie napisac na gadu kto ma taki motor aprilie rs 125 albo honde nsr 125 moje gg to 672071 albo chociarz napisac ile ma kw iw dowodzie u niego ten motor.J teraz wlasnie chodze na kurs A1 BO KUPUJE NIEDLUGO COS TAKIEGO. 

- znerbal
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm