Tuning komara ;D
• Strona 1 z 1
Tuning komara ;D
Zamierzam ztuningowac mojego komara i Chciałbym was zapytać co mi da jeśli zamienie cylinder na 60cm, i nowy filter tu macie link http://allegro.pl/item1183138849_tuning ... rynka.html http://allegro.pl/item1183138158_cylind ... owica.html.
Czy będzie on o wiele szybszy? jesli tak to o ile? i czy opłaca się go stuningować?
Czy będzie on o wiele szybszy? jesli tak to o ile? i czy opłaca się go stuningować?
- grzesiekm0
- Świeżak
jak chcesz sie brac za tuning komarka to wez zeszlifuj troche z korbowodu i tłoka zeby byl lzejszy bedzie sie wtedy lepiej na obroty wkrecac i wiecej mocy miec i jak chcesz na wieksza pojemnosc to szukaj jakis sportowych czesci
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
- grzesiekm0
- Świeżak
to ja polecam odelzyc wał kobrbowód i tłok
mój ojciec zebral 70 g w motorynce i na 1 robil 35km/h (a zwykle na 1 to jest dobrze jak idzie 20)
ja polecam ci tez zrobic cos takiego a naprawde bedzie lepiej chodził
mój ojciec zebral 70 g w motorynce i na 1 robil 35km/h (a zwykle na 1 to jest dobrze jak idzie 20)
ja polecam ci tez zrobic cos takiego a naprawde bedzie lepiej chodził
13k.pl/-/sugestia.php
- swirus2007
- Stały bywalec
- grzesiekm0
- Świeżak
aha
musisz to albo zrobic samemu albo znalesc kogos kto sie tym zajmuje
musisz to albo zrobic samemu albo znalesc kogos kto sie tym zajmuje
13k.pl/-/sugestia.php
- swirus2007
- Stały bywalec
chłopaki czy jest sens tuningować komara? i tak więcej niż 60 nie pójdzie, i tak więcej niż te 2-3 km nie będzie miał.
chcesz TUNINGOWAĆ TO STARYMI METODAMI, OD GÓRY WCINASZ GWIAZDĘ NA TŁOKU, PODKOWA WE WAŁ, PLANUJESZ GŁOWICE,3 PIERŚCIENIE NIE DORABIAJ BO TO GŁUPOTA, DOBRZE USTAW PLATYNY I ZAPŁON BO BEZ TEGO TO NIC ci NIE BĘDZIE DOBRZE CHODZIŁO, I RACZEJ BATERYJNEGO ZAPŁONU DO KOMARA SIĘ NIE DA ZROBIĆ TO JUŻ PRZY WSK. LEJ DOBRE PALIWO, A JAK CHCESZ MIEĆ TEN SAM EFEKT BEZ TUNINGU TO ZAŁATW SOBIE ETER ;]
chcesz TUNINGOWAĆ TO STARYMI METODAMI, OD GÓRY WCINASZ GWIAZDĘ NA TŁOKU, PODKOWA WE WAŁ, PLANUJESZ GŁOWICE,3 PIERŚCIENIE NIE DORABIAJ BO TO GŁUPOTA, DOBRZE USTAW PLATYNY I ZAPŁON BO BEZ TEGO TO NIC ci NIE BĘDZIE DOBRZE CHODZIŁO, I RACZEJ BATERYJNEGO ZAPŁONU DO KOMARA SIĘ NIE DA ZROBIĆ TO JUŻ PRZY WSK. LEJ DOBRE PALIWO, A JAK CHCESZ MIEĆ TEN SAM EFEKT BEZ TUNINGU TO ZAŁATW SOBIE ETER ;]
Motocykle to nie wszystko, ale wszystko bez nich jest niczym..
-
mateuszz55 - Świeżak
O I JESZCZE ZRÓB NA 3 SZLIF CYLINDRA ;]
Motocykle to nie wszystko, ale wszystko bez nich jest niczym..
-
mateuszz55 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm