Zobacz wÄ…tek - Aprilla rs 50
NAS Analytics TAG

Aprilla rs 50

i inne małe pojemności
_________

Aprilla rs 50

Postprzez R@f@l » 11/8/2010, 20:49

Witam.Mam małe pytanko chciałem się spytac co myslicie o rs 50 lub yamaha tzr 50 możecie mi powiedziec czy się często psuja i czesci są dostępne.I jeszcze mam pytanie czy jeżeli mam 180 wzrostu i waże 100 kg(mam nadwagę) to te motorki mnie ucigną z przyzwoita prędkościa , bo mam Rometa 1,5 km i on ciągnie mnie z 50
R@f@l
Świeżak

Postprzez krystiano12 » 8/9/2010, 20:15

bez problemu. ja mam aprilie rs 50 2008 r i mam 80 kg wagi i jechalem z kumplem ktory ma rowniez te 80 i licznik pokazywał 92 km/h :D a v-max mojej rs-ki wynosi 96 km/h :) i to jeszcze przy bardzo dobrym przyspieszeniu. jesli chodzi o psucie to ja np kupiłem rs prawie nowa a musialem przeczyscic gaźnik i inne i wymienić cały sprzęt związany ze ssaniem. poprostu musisz kupowac sprawdzony motor. jeśli miał cos robione albo jakis trzasniety to nie ma co brać. no ja akurat miałem pecha niestety. ale juz zrobiłem i chodzi jak ulał :) a jeśli chodzi o cześci to jak chcesz to znajdziesz do wszystkiego :D jednym słowem bierz RS :)
krystiano12
Świeżak

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê