Jaka 50 za 4tys?
• Strona 1 z 1
Jaka 50 za 4tys?
Witam! Mam problem, gdyż nie wiem jaką 50 kupić jeśli mam do wydania max 4tyś. Zależy mi również na awaryjności i gabarytach, bo jestem dość wysoki(185). Prosze o propozycje skuterów, lub coś pod większy(wizualnie) motocykl, który może być ok. Mogą być nowe i używane, zaznaczam, że nie potrzebuję bardzo mocnego skutera. Z góry dzięki, pozdrawiam 

- Mati Chelsea
- Świeżak
Chcę żeby był przede wszystkim dość bezawaryjny i duży, a ten peugeot raczej do takich nie należy(mały jest), dzięki. Jeśli ktoś ma inne propozycje to proszę o odpowiedzi, 

- Mati Chelsea
- Świeżak
Wg mnie zrezygnuj se skutrów. Bierz coś z biegami - przyda się na przyszłość doświadczenie : ) a co do motorków to takie jak kolega wyżej napisał, myślę że do 4k coś znajdziesz
EDIT: ja mam 188cm i ok. 2 lata temu jeździłem trochę na TZR 50 i muszę przyznać że nawet wygodnie się czułem, więc Ty też powinieneś. Ogólnie motorki fajne i sprawdzone.
EDIT: ja mam 188cm i ok. 2 lata temu jeździłem trochę na TZR 50 i muszę przyznać że nawet wygodnie się czułem, więc Ty też powinieneś. Ogólnie motorki fajne i sprawdzone.
easy rider..
-
mefju - Świeżak
Tak, zgadzam się z tym, ale do ścigaczy 50 jestem nastawiony dość sceptycznie, ponieważ z nimi jest z pozoru wszystko ok, nie ustępują wyglądem 600, a jak się odpali to dźwięk kosiarki... niestety. I ceny... tu znów można nawiązać do 600-ek.
A może zipp neken 50, co o tym myślicie? Dodaję, że chcę nim robić trasy tak 2 razy w miesiącu po 10km, tylko czy będzie mi na nim wygodnie przy wzroście 185cm?

- Mati Chelsea
- Świeżak
Mati Chelsea napisał(a):Tak, zgadzam się z tym, ale do ścigaczy 50 jestem nastawiony dość sceptycznie, ponieważ z nimi jest z pozoru wszystko ok, nie ustępują wyglądem 600, a jak się odpali to dźwięk kosiarki... niestety. I ceny... tu znów można nawiązać do 600-ek.A może zipp neken 50, co o tym myślicie? Dodaję, że chcę nim robić trasy tak 2 razy w miesiącu po 10km, tylko czy będzie mi na nim wygodnie przy wzroście 185cm?
A czego oczekujesz od cylindra 50cc? Że będzie Ci wył jak jakiś cruiser 1800?
To jest tylko 50ccm i wszystkie 50ccm bzyczą jak kosiarki. No oczywiście 4t mają trochę ładniejszy odgłos, ale imo nie ma zbyt dobrych 4t 50cc.
Tzrka to duży motorower. ponad 2m długości. Na Twoj wzrost powinna być jak najbardziej OK, tylko, że dobra jest dopiero od 6-7k zł. Taniej za to dostaniesz Aprilie rs. ~4,5k
- fenix552
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości