Sportowy Tłumnik w Romet Chart
• Strona 1 z 1
Sportowy Tłumnik w Romet Chart
Witam
Mam pytanie czy ktoś ma taki tłumnik w swoim charcie:
[url]http://allegro.pl/item1083448950_tlumik_sport_chrom_simson_romet_ogar_chart.html
[/url]
Chciałem sobie kupić taki tłumnik bo aktualnie mam inny niż oryginalny i jest trochę nieszczelny. Mógł bym kupić zwykły, ale jak już mam inwestować to może w coś lepszego. Interesuje mnie czy to prawda, że daje on lepszy dźwięk i 10% mocy więcej. O wypowiedz proszę również posiadaczy innych moto takich jak simson, ogar czy komar, bo ten tłumnik jest również do tych moto.
Z góry dzięki
Pzdr
Mam pytanie czy ktoś ma taki tłumnik w swoim charcie:
[url]http://allegro.pl/item1083448950_tlumik_sport_chrom_simson_romet_ogar_chart.html
[/url]
Chciałem sobie kupić taki tłumnik bo aktualnie mam inny niż oryginalny i jest trochę nieszczelny. Mógł bym kupić zwykły, ale jak już mam inwestować to może w coś lepszego. Interesuje mnie czy to prawda, że daje on lepszy dźwięk i 10% mocy więcej. O wypowiedz proszę również posiadaczy innych moto takich jak simson, ogar czy komar, bo ten tłumnik jest również do tych moto.
Z góry dzięki
Pzdr
- chcecrossa
- Świeżak
raczej powinienes odczuc skoro tamten był troche zjechany.
ale oczywiscie mozesz pózniej zrobic tuning na wieksza pojemnosc tego smika bo czesci sa bardzo tanie w poruwnaniu do innyvh
ale oczywiscie mozesz pózniej zrobic tuning na wieksza pojemnosc tego smika bo czesci sa bardzo tanie w poruwnaniu do innyvh
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
Ja jak miałem simsona to zakładałem różne tłumiki, miałem stare wybebeszone oraz pełne, i był też jeden sportowy, na wszystkich próbowałem, ale nic się polepszyło w osiągach, jedyne co się zawsze zmieniało to głos motorka, to samo robiłem też przy jawce i komarku efekt ten sam.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
Ciężko jest właśnie o części do tuningu mechanicznego Rometa Charta, chyba że to to samo co simson.
- chcecrossa
- Świeżak
zeby nie bylo nieporozumien to w popszednim poscie sie pomylilem bo myslalem ze to simsona masz na nie rometa
13k.pl/-/sugestia.php
- swirus2007
- Stały bywalec
Jeśli chcesz zmienić brzmienie swojej maszynie, zmienić jej wygląd oraz niezauważalnie poprawić osiągi to bierz.
Z 50ki scigacza nie zrobisz, ale jeśli lubisz dbać o motor i nie zamierzasz go szybko sprzedawać to możesz kupić, ale zastanów się czy nie lepiej zainwestować w coś innego.
Z 50ki scigacza nie zrobisz, ale jeśli lubisz dbać o motor i nie zamierzasz go szybko sprzedawać to możesz kupić, ale zastanów się czy nie lepiej zainwestować w coś innego.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości