Cagiva Raptor 125
• Strona 1 z 1
Cagiva Raptor 125
Witam, chciałbym się dowiedzieć co nieco o Cagivie Raptor 125. Z tego co wiem silnik taki sam jak Mito 125, więc z częściami jak patrzyłem wcale nie jest tak źle. Chodzi mi o to, czy motocykl jest bezawaryjny, co sądzicie o jego wyglądzie (mi osobiście okropnie się podoba, ale chciałbym aby inni skomentowali jego 'oryginalny' wygląd) i zastosowaniu w stuncie? Czy taki motocykl jest dobry na nauki przed prawkiem kat. A?
- Killaz
- Świeżak
Na Allegro jest w cenie 6 tys. zł, właśnie tyle na ile mogę sobie pozwolić, a byłby oryginalny w odróżnieniu od masy RS czy NSRek
Tylko nadal się zastanawiam jak to z tą awaryjnością. Mówią, że włoszczyzna ma tendencję do psucia się, dlatego mam obawy. Każdy mówi "bierz japońca", ale akurat włoskie mają w sobie to coś 

- Killaz
- Świeżak
Dług/szer/wys 1,979 //
rozstaw osi 1,374 mm
wys. siedzenia 800 mm
Jeśli rama jest taka sama jak od Mito, to jest tylko od niej minimalnie mniejszy (szer) bo owiewka to raptem parę cm.
Raptor wygląda na nieco niski pojazd, sam mam 175 cm, ale myślę, że powinien być dobry
rozstaw osi 1,374 mm
wys. siedzenia 800 mm
Jeśli rama jest taka sama jak od Mito, to jest tylko od niej minimalnie mniejszy (szer) bo owiewka to raptem parę cm.
Raptor wygląda na nieco niski pojazd, sam mam 175 cm, ale myślę, że powinien być dobry

- Killaz
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm