Gprka w mito?
• Strona 1 z 1
Gprka w mito?
Witam! Jestem nowym użytkownikiem i jest to mój pierwszy post.
Przejdźmy do rzeczy
Planuje sprzedac moją srke i kupic biegówkę (motorower).
Bardzo mi się podoba cagiva mito lecz nie mam do niej uprawnień i przedewszystkim wysoko się ceni.
Przyszedł mi do głowy pomysł żeby kupić Derbi Gpr, model ktory posiada tył cagivy mito oraz kupic i zamontować przód od mito.
--> Pytania?
Czy jest to wykonalne?
Jaki będzie efekt?
I czy ktoś o takich przeróbkach kiedykolwiek słyszał?
pzdr.
Przejdźmy do rzeczy
Planuje sprzedac moją srke i kupic biegówkę (motorower).
Bardzo mi się podoba cagiva mito lecz nie mam do niej uprawnień i przedewszystkim wysoko się ceni.
Przyszedł mi do głowy pomysł żeby kupić Derbi Gpr, model ktory posiada tył cagivy mito oraz kupic i zamontować przód od mito.
--> Pytania?
Czy jest to wykonalne?
Jaki będzie efekt?
I czy ktoś o takich przeróbkach kiedykolwiek słyszał?
pzdr.
- pawqus
- Świeżak
1. Wszystko jest wykonalne. Znam przypadki Aprilii RS 125 w obudowie od R1 czy R6 (na PJ jest ta RS'ka). A na pewnym forum znalazłem TZR która była robiona na R6.
2. Efekt? Najlepiej zrób, albo poproś jakiegoś grafika żeby Ci wirtualnie tak przerobił GPRkę to zobaczysz jak to będzie wyglądało.
3. Tak jak wspomniałem, słyszałem. Z reguły klej, szpachla, farba. Ale trochę z tym roboty będziesz miał, ale dla chcącego nic trudnego
2. Efekt? Najlepiej zrób, albo poproś jakiegoś grafika żeby Ci wirtualnie tak przerobił GPRkę to zobaczysz jak to będzie wyglądało.
3. Tak jak wspomniałem, słyszałem. Z reguły klej, szpachla, farba. Ale trochę z tym roboty będziesz miał, ale dla chcącego nic trudnego

- Error404
- Świeżak
Jesli sie postarasz a twoje zdolnosci manualne sa na tyle duze by zrobic cos takiego to efekt moze byc nawet fajny 

Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Tylko dobrze sobie to wszystko rozplanuj by nie zrobic z tego jakiegos oblesnego motoru... A nie myslales zeby do budy od mito wsadzic silnik 50 cm np. Am6 tylko niewiem ile by bylo z tym komplikacji
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Re: Gprka w mito?
pawqus napisał(a):Jaki będzie efekt?
będzie taki efekt że będziesz miał zapewne trochę "patentów" i duży problem ze sprzedażą
-
kravec - Administrator
Jest Cagiva Prima 50, ona wyglÄ…da jak Mito.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
wykonalne jeśli jesteś w tym naprawdę dobry!!
Największy problem leży w tym że GPR jest krótsza od mito... musisz zmierzyć oba motory i tobiero wtedy rysować/ kombinować
Największy problem leży w tym że GPR jest krótsza od mito... musisz zmierzyć oba motory i tobiero wtedy rysować/ kombinować
peugeot zenith -> yamaha dt 125-> ktm sx 125-> suzuki rm 250 -> Malagutii f12-> Yamaha aerox -> Aprilia sr -> Yamaha yz 125 -> KTM sx 250 -> KTM sx 400 -> Husqvarna te 250
- szybki90
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości