HONDA CBR 125
• Strona 1 z 1
HONDA CBR 125
Witam. Mam zamiar (w przyszłym sezonie) kupić sobie Honde CBR 125, po zrobieniu prawka na A1. I tu moje pytanie.
Mam 176cm wzrostu i ok 72kg wagi, troche moge urosnąc, przytyć ale to tak na marginesie
Tak więc czy ta Honda nie będzie na mnie troche za mala? Nie mam zbyt duzych funduszy a chcialbym ja sobie kupić (tak z 3-4 latka sprowadzic z niemiec) na sprowadzenie NSR 125 tez raczej mnie nie będzie stać. Tak więc proszę o opinie czy ten motorek nadawałby się dla mnie
Kazali mi tu napisać.
Mam 176cm wzrostu i ok 72kg wagi, troche moge urosnąc, przytyć ale to tak na marginesie
Tak więc czy ta Honda nie będzie na mnie troche za mala? Nie mam zbyt duzych funduszy a chcialbym ja sobie kupić (tak z 3-4 latka sprowadzic z niemiec) na sprowadzenie NSR 125 tez raczej mnie nie będzie stać. Tak więc proszę o opinie czy ten motorek nadawałby się dla mnie
Kazali mi tu napisać.
- mati134
- Świeżak
JA tyle miałem i wagi podobnie ( troche więcej i była OK ) także śmiało kupuj . Aha i jak znajdziesz tanio nsrke to sugeruj się silnikiem bo ja bym wolał cbr - 4 suwa a nie nsr 2 suwa - ale to mała uwaga ode mnie .
- Matychmaster
- Świeżak
Właśnie ściągnęłam Hondę CBR 125R z Niemiec i okazuje się że ma blokadę do ... 80 km/h ... Gdzie można się tego pozbyć? Słyszałam ze jak blokada jest na module to może się okazać że nic nie da się zrobić ... Pomocy!!!
- Krysia
- Świeżak
No to sie ciesze
. Dzięki za podpowiedzi zdecyduje sie raczej na cbr bo nawet jak bym chcial nsr to nie bedize mnie na nią stać
.
A blokady z Hondy to wydaje mi sie ze idziesz do ich serwisu, prosisz o zdjęcie blokad na prędkość, płacisz i masz zdjęte
Ale nie wiem sam:).

A blokady z Hondy to wydaje mi sie ze idziesz do ich serwisu, prosisz o zdjęcie blokad na prędkość, płacisz i masz zdjęte

- mati134
- Świeżak
do Krysi zalezy jakie masz ;] wiec
1. na module (obroty krecily by wtedy tylko do 7tys) i najlepiej kupic modul odbl
2. na gazniku pod samum dekielkiem powinna byc taka plastikowa tulejka wystarczy wyjac
3. zwezka pomiedzy cylindrem a gaznikiem
ps: jak cos to pisz pw ;]
1. na module (obroty krecily by wtedy tylko do 7tys) i najlepiej kupic modul odbl
2. na gazniku pod samum dekielkiem powinna byc taka plastikowa tulejka wystarczy wyjac
3. zwezka pomiedzy cylindrem a gaznikiem
ps: jak cos to pisz pw ;]
- Spidey
- Świeżak
idz do mechanika zapłacisz z 50zł i ci zdejmie wszystkie blokady, (moj kolega tak zrobił i nie ma blokad)
-
andrzej551 - Bywalec
andrzej551
W sumie okej, dajesz 5 dyszek i masz pewnie zrobione na serwisie. Wystarczy sprawna ręka i każdy sam sobie pozdejmuje te blokady. A tak wracając do tego to niewiem jaki serwis by wziął za to 5 dyszek.
Policz koszty, robocizna, części. Każdy za to bierze, za darmoche nie robi ; /
Co do cbrki, dobrze, że to 4 sów, oby więcej takich. Ja cenię sobie yzf 125 i mam zamiar takową kupić niedługo. A w cbr tylko to mnie zrazilo, że taka chuda jest ; /
W sumie okej, dajesz 5 dyszek i masz pewnie zrobione na serwisie. Wystarczy sprawna ręka i każdy sam sobie pozdejmuje te blokady. A tak wracając do tego to niewiem jaki serwis by wziął za to 5 dyszek.
Policz koszty, robocizna, części. Każdy za to bierze, za darmoche nie robi ; /
Co do cbrki, dobrze, że to 4 sów, oby więcej takich. Ja cenię sobie yzf 125 i mam zamiar takową kupić niedługo. A w cbr tylko to mnie zrazilo, że taka chuda jest ; /
- LooSiu
- Świeżak
Dzisiaj drugi raz w życiu widziałem CBR 125 i powiem szczerze że zoskoczyła mnie bardzo pozytywnie. Rozmyślam nad nią mimo że zmierzam w kierunku varadero. Właściwie miałem kupować sobie już różne motocykle to zrezygnowałem z większych pojemności i z 2sówów. A więc Viaderko or CBR a wszystko 125.
Pozdrawiam
p.s. Ta CBRka to naprawde fajny motocykl
Pozdrawiam
p.s. Ta CBRka to naprawde fajny motocykl
motoryna Stella ---> MZ ETZ 250 ---> Zipp vega 125 --->Wiosna GSXF 600
-
driver92 - Świeżak
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości