Foxhound
• Strona 1 z 1
Foxhound
witam.posiadam chiński skuter foxhound z rocznika 2008 przejechałem nim dopiero 4tys km natomiast mam z nim problem.dzieje sie cos takiego ze gdy odpale skuter zaczne jechac rozpedzi sie on do predkosci 50km/h i po chwili zwalnia do 10km/h i zgasnie.Gdy bede pobował nim jechac kolejny raz bedzie to samo tylko ze z 50km/h zwolni do 20km/h i utrzymuje taka stała predkosc a menetka od gazu jest na maxa.prosze o porady bo nie wiem co jest grane czysciłem swiece regulowałem gażnik ale nic nie dalo;/

- domin920
- Świeżak
Problemem jest to że jest chiński. Kuzyn także posiada chińczyka Ferro. Taki maxi skuterek. Ma przejechane 5 tyś i średnio raz w tygodniu jest w serwisie.
Rozwiązanie? Nie kupuj chińskiego skutera bo włożysz w niego tyle że lepiej było na początku wydać więcej kasy na coś lepszego a bezawaryjnego...
Rozwiązanie? Nie kupuj chińskiego skutera bo włożysz w niego tyle że lepiej było na początku wydać więcej kasy na coś lepszego a bezawaryjnego...
- 0G0R3K-15
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości