Kingway Fox 50 -- Problem
• Strona 1 z 1
Kingway Fox 50 -- Problem
Witam! Mam Kingway'a Fox'a 50. Kiedy go kupiłem ok. rok temu to było super. Jeździł 70-80km/h:D. Miałem później usterkę(pokrzywiłem widełki lecz wszystko na nowe zostało profesionalnie wymienione), ale wszystko było OK, nadal tyle jeździł. Jakieś 4 miesiące(miałem przejachane 1000+ km) temu zaczął gasnąć i stracił prędkość(40-50km\h):(. Pojechałem do serwisu i na gwarancji wymienili mi gaźnik na nowy. W tym momencie skuter jedzie nadal 40-50km/h. Obawiam się, że to silnik.
Mam nadzieję, że nie. Może ktoś z was da mi jakąś radę. Proszę o szybkie odpowiedzi
Pozdro!

Pozdro!

- Rico#
- Świeżak
Wyreguluj i wyczesc gaznik (tak jak ci Xelir
radzi) mozesz tez wyczyscic filtr powietrza. Jezeli to nic nie da sprawdz kompresje, czy czasem silnik nie konczy swojego zywotu.
radzi) mozesz tez wyczyscic filtr powietrza. Jezeli to nic nie da sprawdz kompresje, czy czasem silnik nie konczy swojego zywotu.
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
wypier*dol tego chinola i bedziesz zdrowszy, ja to miałem w swoim quantumie i okazało sie że to wina świecy i gaźnika wymieniłem świece i wyregulwoałem i jest git (ale i tak sakurwysy*na nie nawidze za to wykonanie jakość i osiągi i wogóle nie oszukujac sie jest chujo*wy---sory ale musiałem powiedizeć to komuś kto mnie zrozumie)
-
KAPELA911 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości