Zobacz wÄ…tek - po slizgu nie odpala
NAS Analytics TAG

po slizgu nie odpala

i inne małe pojemności
_________

po slizgu nie odpala

Postprzez dominik12 » 8/6/2009, 21:25

Siemka mam problem z apka 125 no juz mnie kur**ica bierze;/. Ostatnio w radomiu niezle padalo a ze wracalem do domu to nie miaem sie gdzie schowac i efekt taki ze zaliczylem slizga ;/ nie wiem jak byla jakas dziura zakryta woda i sie w nia wje**alem;/. Moto polecialo kilka metrow uderzylo w krawężnik mi sie nic nie stalo ale moto polamane plastiki i klamka sprzęgła do wymiany.Dzis schodze do apki zobaczyc jak sie ma no naszczęście tylko te plastiki i klamka zewnętrznie uszkodzone ale mowie zobacze czy sie cos nie zjebal**o odpalam a ta charczy i charczy i nie odpala ;/ nie wiem co jej jest niby iskra,aku,benzyna tez jest a ta nie chce odpalic;/.Co sie jej moglo stac??
dominik12
Świeżak

Postprzez Herbi NSR » 8/6/2009, 21:46

Mnie NSR po ślizgu też nie odpalała ale jak ją zapchaliśmy do domu to zapalił nagle...
TEz jestem ciekaw co to
S - szał
U - ucieczka
Z - zakręt
U - uderzenie
K - koniec
I - inny świat

gsx - r
Herbi NSR
Świeżak

Postprzez Landryss25 » 8/6/2009, 22:28

Mogła się po prostu zalać.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
Landryss25
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez dominik12 » 9/6/2009, 12:09

Dzis sie do niej dobralem wraz z elektrykiem i wyszlo na to ze poprzedni wlasciel byl majsterkowiczem i sobie zamontowal odcięcie zaplonu , jakie bylo moje zdziwienie gdy odpieismy to cos i moto zaczęło pracowac;d. Po prostu podczas ślizgu musiało w jakis nie znany mi i elektrykowi sposob załączyc sie i nie chcialo wyłączyc. THX za odpowiedzi (ale nie za warna;p) temat do kasacji czy jak tam uwaza mod
Po wypadku apka rozjebana ja też ;/. Jak narazie liże rany a później znów na moto
dominik12
Świeżak

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości

na górê