karta motorowerowa
• Strona 1 z 2 • 1, 2
karta motorowerowa
mam pytanie bo w szkole pisaliśmy jakieś testy na karte i potem koleś wpisał coś na taką kartkę gdzie była zgoda rodziców itp. on wpisał to pod punkt przeszkolenie teoretyczne i pierwsza pomoc i mam pytanie w poniedziałek ide do specjalnego ośrodka z tą kartą i czy mam sie spodziewać tam testów teoretycznych.z góry dzięki.
-
iro - Bywalec
mój kolega zdawał we wtorek 19.05.09 na egzaminie takim w szkole i nawet nie pisali teoretycznego tylko dali im skuter krótka przejażdżka i karte wczoraj(22.05.09) odebrał.
Jeden emotikon naprawdę wystarczy. Landryss

Jeden emotikon naprawdę wystarczy. Landryss
Hajka juz stoi 

-
Warsaw Stunt Squad - Świeżak
U nas w Grudziądzu, poprostu teoretyka w szkolem, a potem jazda w szkole pod okiem nauczyciele. Nastepnie skierowanie do pokoju nauczycielskiego z kwitkiem ;d i za 3 dni jest karta xd.. Bzdura, ja osobiscie zdawalem na policji.
Suzuki Bandit 600N 2003r.
- Mateusz149
- Bywalec
U mnie był egzamin z teorii w szkole na długiej przerwie(20min). Jeżeli udało się komuś zdać to chodził do WORD-a na nauki. Po zakończeniu kursu był egzamin. Trwało to ok miesiąca + miesiąc czekania na wyrobienie karty...
Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
u to bylo tak jak pisze Mateusz149 test w klasie potem na boisku szkolnym przejazdzka miedzy pochołkami i puzniej do pokoju nauczycielskiego dyrektor podboja pieczatka i z głowy
-
andrzej551 - Bywalec
ja zdawalem w szkole egzamin teoretyczny a po jakims czasie mielismy przyjechac na taki placyk i tam byli nauczyciele ci co nas przygotowywali teoretycznie i policja no i9 oczywiscie pelno skuterow
trzeba bylo raz przejechac caly tor i tyle sie zdawalo.

-
Kubix162 - Świeżak
Ja zdawałem dobre kilka lat temu i najpierw byla teoria w szkole a potem egzamin w WORD w Poznaniu.
Pamietaj ze jeden chłopak jak jech zrobic komperte (mielismy smigac w ogół slupkow) nie zachamowal i delikatnie puknal w samochod egzaminacjny (punto)
Pamietaj ze jeden chłopak jak jech zrobic komperte (mielismy smigac w ogół slupkow) nie zachamowal i delikatnie puknal w samochod egzaminacjny (punto)
- wojtasmazi
- Świeżak
Zdecydowanie lepiej jest w miejscowosciach Deyn'y i Dandi'ego
Tak jak pisalem wyzej, nie trzeba praktycznie nic umiec zeby zdac na karte, a potem wypadki i rozne cuda sie dzieja na drogach, u Was to chociaz jakies przygotowanie a tutaj ... Brak slow.

Suzuki Bandit 600N 2003r.
- Mateusz149
- Bywalec
Hmm u mnie było tak. Pierwszego dna się zapisałem, pan powiedział kiedy mam iść do word. Poszedłem, pyły przygotowania i wykłady. Potem egzamin praktyczny czyli jazda. dałem jazdę, pan powiedział że teraz egzamin teoretyczny. Dużo osób nie zdało go. Po miesiącu miałem kartę. Dziwne że jazda pierwsza a potem teoria, ale jakoś tak wyszło u mnie w szkole 

nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
-
Dandi93 - Bywalec
u mnie w mijscowosci gnoje 10-11lta nawet nie maja karty motorowerowej a jezdza na skuterach jeden sie juz rozjebał
-
andrzej551 - Bywalec
I tu wychodzi brak kontroli rodzicielskiej. I brak kontrolu policji. Nie uwierze ze jak policjank widzi kogos w wzroscie 1.2m to nie ma zadnych podejrzen
- wojtasmazi
- Świeżak
ja pamietam jak zdawałem rok temu na karte , to dwoch synków jechało przedemną , jeden nigdy nie jezdził i przejechał prawie policjanta, a potem piznał w płot, drugi wyrwał skuter na jedno kólkko bo zamiast hamulca dał manetke do konca i hamował nogami
hahaha, a ja przez nich musiałem zdawac na skuterze z rozbitym swiatłem i skrzywioną kierownicą, ale było smiesznie (zdałęm w WORDZIE Katowice
)

- Gizmi7
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm