głośny wydech
• Strona 1 z 1
głośny wydech
Witam serdecznie
posiadam wydech leo TT jest dośc głośny przy puszczaniu gazu strasznie szczela i pierdzi (mi sie to podoba) ale prawie cale osiedle mnie już o to ściga jak wracam o godzinie 02:00 do domu
Moje pytanie jest takie czy jest możliwosc wygluszenia go gdzies widzialem maty do tego ale jak je zastosować?
posiadam wydech leo TT jest dośc głośny przy puszczaniu gazu strasznie szczela i pierdzi (mi sie to podoba) ale prawie cale osiedle mnie już o to ściga jak wracam o godzinie 02:00 do domu

Moje pytanie jest takie czy jest możliwosc wygluszenia go gdzies widzialem maty do tego ale jak je zastosować?
- siw3x
- Świeżak
- talta
- Mieszkaniec forum
to co podał talta powinno pomóc.
Jakie są skutki jeśli bym uciął całą tą puchę gdzie wchodzi wata, aż do gruchy, a gruchę zakończę dzióbkiem?
Tak ma zrobiony mój kolega, ale nie wiem co to daje oprócz głośniejszego wydechu.
Jakie są skutki jeśli bym uciął całą tą puchę gdzie wchodzi wata, aż do gruchy, a gruchę zakończę dzióbkiem?
Tak ma zrobiony mój kolega, ale nie wiem co to daje oprócz głośniejszego wydechu.
-
matmax - Świeżak
Może być aczkolwiek jest ona gorsza od specjalnej waty do tłumików. Szybciej się wypala i słabiej wycisza.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości