Piaggio Sfera 80 - nie chce palić ;(
• Strona 1 z 1
Piaggio Sfera 80 - nie chce palić ;(
skuter stał rok czasu, podłączyłem nowe aku i odpalił, chodzi troszkę głośno i nie wiem czy to tylko wina dziurawego tłumika, ale widzę plamę pod skuterem, rozkręciłem plastiki i leci z gaźnika, wykręciłem gaźnik, przeczyściłem, dokręciłem i już nie chce zapalić, tak jak by paliwa nie podawał bo jak patrzę na wężyk od paliwa to nie podaje tylko stoi miejscu - co tu zrobić ??
aż tak się nie znam na tym więc proszę w miarę łopatologicznie wytłumaczyć co by tu zrobić aby zapalił
aż tak się nie znam na tym więc proszę w miarę łopatologicznie wytłumaczyć co by tu zrobić aby zapalił
-
robcarmoto - Świeżak
Sprawdź świecę bo mogła się zalać.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Albo jak masz filtr paliwa, ja tak miałem w rs co prawda filtr wyjąłem poleżał kilka dni jak czyściłem gaźnik bez benzyny potem go założyłem i nie chciał zapalić założyłem bez filtra i od razu zapaliła.
Aprilia Rs | | http://www.youtube.com/watch?v=3GgF6j-AGWc | | Sprzedam: zębatke przód 12 zębów, i dysze 85 i 63 Dell`orto SHA, PHBG, PHBD (pisać na GG)
-
gallanonim92 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości