VT Czyli mini konkurs dla każdego
• Strona 1 z 1
VT Czyli mini konkurs dla każdego
Mam dla panów tunerów nietypową propozycję VT. Mianowicie potrzeba z tuningować Gilerę DNA która potem zostanie zrobiona tak jak ten VT. Oczywiście nie przesadzajmy bo nie wiele w motorze takim jak ten da się zmienić ale np kolor interesował by mnie pomarańczowy z palety Forda ale jestem otwarty na inne nie typowe propozycje no do tego koła i naklejki. Wszystkie czarne plastki także mogą zostać pomalowane jeśli tylko ktoś wpadnie na dobry pomysł ich pomalowania.
Oto fotki które można przerobić:
1.
(otwórz link)
2.
(otwórz link)
3.
(otwórz link)
4.
(otwórz link)
5.
(otwórz link)
Zapomniałem dodać. Proszę umieścić gdzieś na motorze swoje logo bądź nick który po zakończeniu przerubek w realu pojawi się na motorze. Naklejka taka będzie miała rozmiary ok 10cm x 25cm (rozmiary maxymalne). To tyle co mogę zaoferować dla osoby która podsunie najlepszą kreację
Nie tylko tutaj zamieszczam ten temat tak więc nie tylko forumowicze z tąd biorą udział.
Oto fotki które można przerobić:
1.

2.

3.

4.

5.

Zapomniałem dodać. Proszę umieścić gdzieś na motorze swoje logo bądź nick który po zakończeniu przerubek w realu pojawi się na motorze. Naklejka taka będzie miała rozmiary ok 10cm x 25cm (rozmiary maxymalne). To tyle co mogę zaoferować dla osoby która podsunie najlepszą kreację
Nie tylko tutaj zamieszczam ten temat tak więc nie tylko forumowicze z tąd biorą udział.
- 0G0R3K-15
- Świeżak
Osoby chcące sprubować niech piszą na gg 1050087
Oto filmik na którym można wiele na zobaczyć niestety kręcone telefonem ale jakość video jest do zniesienia. Audi za to fantastyczne
http://www.youtube.com/watch?v=VIiA2LcXIkg
Oto filmik na którym można wiele na zobaczyć niestety kręcone telefonem ale jakość video jest do zniesienia. Audi za to fantastyczne
http://www.youtube.com/watch?v=VIiA2LcXIkg
Ostatnio edytowano 7/5/2009, 20:07 przez 0G0R3K-15, łącznie edytowano 1 raz
- 0G0R3K-15
- Świeżak
Chcę aby użytkownicy tego forum którzy znają się na VT czyli (Virtualny Tuning) Przemalowali dokładnie moto. Dodatkowo zarzucili zestaw naklejek.
Kolor chciałbym pomarańczowy z Forda Focusa ST. Nie mam pomysłu na koła i inne detale więc proszę o pomysły graficzne. Wątki takie są na kilku innych forach motoryzacyjnych więc jest konkurencja.
Pomysł który wygra zostanie zrealizowany na tyle na ile to możliwe (postaram się każdy szczegół dopracować).
Moto następnie będzie prezentowane na serwisach takich jak PJ a także na zlotach w UK tak więc nick bądź logo osoby która wygra pojawi się na moto a co za tym idzie ktoś taki będzie się mógł pochwalić że to on się przyczynił do stworzenia najpiękniejszej Gilery DNA w polskim serwisie PJ (polska jazda) itp.
Już kolega rozumie?
Kolor chciałbym pomarańczowy z Forda Focusa ST. Nie mam pomysłu na koła i inne detale więc proszę o pomysły graficzne. Wątki takie są na kilku innych forach motoryzacyjnych więc jest konkurencja.
Pomysł który wygra zostanie zrealizowany na tyle na ile to możliwe (postaram się każdy szczegół dopracować).
Moto następnie będzie prezentowane na serwisach takich jak PJ a także na zlotach w UK tak więc nick bądź logo osoby która wygra pojawi się na moto a co za tym idzie ktoś taki będzie się mógł pochwalić że to on się przyczynił do stworzenia najpiękniejszej Gilery DNA w polskim serwisie PJ (polska jazda) itp.
Już kolega rozumie?

- 0G0R3K-15
- Świeżak
Hehe. Na pewno ktoś się znajdzie kto zechce sprubować swych sił.
Właśnie napisałem wiadomosć do kilku najlepszych VTunerów w polsce z którymi się znam więc może ktoś zechce się porwać na taką akcję.
Między innymi
vilczek - V_Design (mistrz polski)
puszek
klapouchy
i kilkoro więcej
Właśnie napisałem wiadomosć do kilku najlepszych VTunerów w polsce z którymi się znam więc może ktoś zechce się porwać na taką akcję.
Między innymi
vilczek - V_Design (mistrz polski)
puszek
klapouchy
i kilkoro więcej
- 0G0R3K-15
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości