Wielki problem!!!
• Strona 1 z 1
Wielki problem!!!
Witam! Mam ogromny problem z rejestracją mojego motocykla. Konkretnie chodzi o Aprilie Classic 50 i przegląd. Motor ma pojemność dokładnie 49,75 cc i mam na to papiery. Pojechalem zrobic przegląd. Koles najpierw nie chcial uwierzyc ze to 50 i ze ja chce ją zarejestrowac na motorower, ale jak mu wytlumaczylem powiedzial ze musze miec jakis "świstek" od rzeczoznawcy czy od kogoś ktory wystawil by mi opinie ze mozna ten motor zablokowac i ze max predkosc wynosi 45km/h. Czy wiecie gdzie to moge załatwić we Wrocławiu? Prosze o jakąś pomoc.
- quardio
- Świeżak
Rozumiem że jest sprowadzony i wyrejestrowany ?
Ja robiłem przegląd w moim malaguti 50 cm3 który wygląda na więcej niż
50tka i były problemy tylko z tabliczką znamionową .
Cyba masz na niego jakieÅ› papiery ?
Chcesz płacić tylko dlatego że ktoś się nie zna ?
Aha mojego w ogóle nie odpalał
, ani nic nie sprawdzał z rzeczy technicznych tylko papiery i nr ramy .
Ja robiłem przegląd w moim malaguti 50 cm3 który wygląda na więcej niż
50tka i były problemy tylko z tabliczką znamionową .
Cyba masz na niego jakieÅ› papiery ?
Chcesz płacić tylko dlatego że ktoś się nie zna ?
Aha mojego w ogóle nie odpalał

Motorhispania (xp6)
- krzysieg
- Bywalec
Byłem na dwóch stacjach kontroli pojazdów i tam mi powiedzieli, że chcą mieć opinię od rzeczo- znawcy, ze ten motor nie przekracza 45km/h. Mimo ze to jest 50-tka koleś powiedział, że bez tego sie nie obędzie bo jest ten motor sprowadzany i nie ma założonej żadnej blokady. Podobno taki rzeczoznawca bierze jakies 200-300 zł, za to że napisze na kartce, że ma ograniczenie prędkości. Dzięki za pomoc, ale już sobie z tym poradziłem, bo okazało się, że mój znajomy jest takim rzeczoznawcą i mi coś takiego wystawi bez problemu. Pozdrawiam i dziękuje!
PS: Oczywiscie wszystkie potrzebne papiery do rejstracji mam. Brakowało mi tylko przeglądu
PS: Oczywiscie wszystkie potrzebne papiery do rejstracji mam. Brakowało mi tylko przeglądu

- quardio
- Świeżak
Naprawde dziwny przypadek. Jesli nawet wyglada on na wiekszy motor to nie powinno byc takich problemow. Idz do urzedu z tata ? Koles nie ma prawa Ci czegos wmawiac 

Suzuki Bandit 600N 2003r.
- Mateusz149
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości