Prawo jazdy na motocykl
• Strona 1 z 1
Prawo jazdy na motocykl
Witam,
może mnie ktoś uświadomić w jakim przedziale wiekowym można zdawać na:
- A1
- A
I czy w najblyższym czasie ma wejść jakaś ustawa zmieniająca przedział wiekowy .
może mnie ktoś uświadomić w jakim przedziale wiekowym można zdawać na:
- A1
- A
I czy w najblyższym czasie ma wejść jakaś ustawa zmieniająca przedział wiekowy .
- MastiF
- Świeżak
Było walkowane dużo razy.Poszukaj w WYSZUKIWARCE
Ma ktos spowalnieacz do przyspieszacza
nie wiek, ale doświadczenie/objeżdzenie; ja zwał tak zwał. najpierw trzeba nauczyc sie chodzic, potem biegac, a na końcu zapierda..ć;)
-
pajro93 - Świeżak
Skoro już tu jestem to Ci powiem.
A1 można zdawać od 16 lat (możesz zacząć chyba 3 miesiące przed datą urodzin, ale tego nie jestem pewien) + musisz posiadać dokument typu tymczasowy dowód osobisty, bądź paszport.
Na prawo jazdy kategorii A, zaś od lat 18. Na chwilę obecną (tj. 28.04.2009r. godz. 16.57) nie wprowadzono żadnych nowych przepisów, które mówiły by o tym, że można zdawać od lat dwudziestu czterech.
Pozdro, ale następnym razem użyj magicznej opcji 'szukaj', najlepiej popatrz w dziale "PRAWO".
Joł.
A1 można zdawać od 16 lat (możesz zacząć chyba 3 miesiące przed datą urodzin, ale tego nie jestem pewien) + musisz posiadać dokument typu tymczasowy dowód osobisty, bądź paszport.
Na prawo jazdy kategorii A, zaś od lat 18. Na chwilę obecną (tj. 28.04.2009r. godz. 16.57) nie wprowadzono żadnych nowych przepisów, które mówiły by o tym, że można zdawać od lat dwudziestu czterech.
Pozdro, ale następnym razem użyj magicznej opcji 'szukaj', najlepiej popatrz w dziale "PRAWO".
Joł.

Lepiej stracić minutę w życiu, niż życie w minutę...
-
Kvj - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm