Przełożenie silnika z MITO do GPR ?
• Strona 1 z 1
Przełożenie silnika z MITO do GPR ?
Witam,mam pytanie czy jest możliwe przełożenie silnika z Cagivy Mito 125 z 2000r. do Derbi Gpr 50 z 2000r. ? Jeśli tak to czy są to duże koszta ?
Derbi GPR
- Morini
- Świeżak
Jeśli szukasz oryginalnego sposobu żeby zrobić sobie krzywdę to jest możliwe.
Ja polecam Ci zrobić A1, sprzedać GPR i kupić Mito. Będzie to najbezpieczniejsza opcja dla Ciebie i innych a także najbardziej opłacalna.
Ja polecam Ci zrobić A1, sprzedać GPR i kupić Mito. Będzie to najbezpieczniejsza opcja dla Ciebie i innych a także najbardziej opłacalna.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Ale znając życie będzie najmądrzejszy na świecie i to zrobi. Mówimy że nam się to nie podoba bo nie chcemy za jakiś czas przeczytać w gazecie że nastolatek się rozbił bo jechał motocyklem dla ludzi co mają nie pokolei w głowie i samobójców. To nie jest bezpieczne rozwiązanie bo elementy 50 nie są przystosowane do takiej mocy.
Jeśli chcesz sobie zrobić krzywdę to rób jak Ci się podoba. Nie możemy Ci nic zakazać. Ale jeśli nie posłuchasz mądrzejszych od siebie będzie świadczyło to o Twojej inteligencji.
Zrozum że nikt Ci nie zazdrości tego że będziesz latał zarombistom GyPyRy z silnikiem od Mito. Mówimy to z troski o Twoje życie. Zbyt dużo ludzi traci zdrowie lub życie przez podobne głupoty. Staramy się temu przeciwdziałać w zarodku.
Jeśli chcesz sobie zrobić krzywdę to rób jak Ci się podoba. Nie możemy Ci nic zakazać. Ale jeśli nie posłuchasz mądrzejszych od siebie będzie świadczyło to o Twojej inteligencji.
Zrozum że nikt Ci nie zazdrości tego że będziesz latał zarombistom GyPyRy z silnikiem od Mito. Mówimy to z troski o Twoje życie. Zbyt dużo ludzi traci zdrowie lub życie przez podobne głupoty. Staramy się temu przeciwdziałać w zarodku.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości