Lakierowanie motocykla
• Strona 1 z 1
Lakierowanie motocykla
Witam
chcę polakierować moto, które niebawem kupuję, całe plastiki. Czy w Warszawie jest jakiś zakład, który zrobi to w miare tanio? Jeżeli ktoś ma namiar na dobry zakład to poproszę o info na pw...
W razie czego rozważam opcję papier ścierny w łapy, podkład i lakier samemu. No ale wolałbym u lakiernika bo zawsze to jednak profesjonalnie i porządnie.
chcę polakierować moto, które niebawem kupuję, całe plastiki. Czy w Warszawie jest jakiś zakład, który zrobi to w miare tanio? Jeżeli ktoś ma namiar na dobry zakład to poproszę o info na pw...
W razie czego rozważam opcję papier ścierny w łapy, podkład i lakier samemu. No ale wolałbym u lakiernika bo zawsze to jednak profesjonalnie i porządnie.
- Ernest_YZF
- Świeżak
- Ernest_YZF
- Świeżak
http://www.pkt.pl/firmy/warszawa/q_lakiernik/1/
to znalazlem tak na szybko, musisz poszukac i porownac, poczytac opinie itd.
ja wole miec ladny metalik czerwony, zielony albo niebieski oczywiscie nie oczojebny
najlepiej kup czarne albo jakies granatowe bo po malowaniu moto traci na wartosci i potem mozesz miec klopoty przy sprzedazy
jak oczojebny to tylko pomaranczowy
hahhaah
to znalazlem tak na szybko, musisz poszukac i porownac, poczytac opinie itd.
ja wole miec ladny metalik czerwony, zielony albo niebieski oczywiscie nie oczojebny
najlepiej kup czarne albo jakies granatowe bo po malowaniu moto traci na wartosci i potem mozesz miec klopoty przy sprzedazy
jak oczojebny to tylko pomaranczowy

- talta
- Mieszkaniec forum
No czerwony czy jakiś niebieski to jeszcze bym zniósł, niestety ale jest zbyt jasne
A kupuję akurat tego bo cena dobra, mały przebieg i generalnie fajna okazja.
Jeżeli będzie ładnie pomalowane to czemu miałoby stracić na wartości? Szczególnie że chce ją pomalować dwoma lakierami, matowym i połyskiem, coś na styl tych jamaszek:
http://img.alibaba.com/photo/104832644/ ... YZF_R6.jpg
Myślę że będzie wyglądać bardzo fajnie w takim malowaniu i nawet wartość motorka wzrośnie. Dlatego nie chcę tego malować sam

Jeżeli będzie ładnie pomalowane to czemu miałoby stracić na wartości? Szczególnie że chce ją pomalować dwoma lakierami, matowym i połyskiem, coś na styl tych jamaszek:
http://img.alibaba.com/photo/104832644/ ... YZF_R6.jpg
Myślę że będzie wyglądać bardzo fajnie w takim malowaniu i nawet wartość motorka wzrośnie. Dlatego nie chcę tego malować sam

- Ernest_YZF
- Świeżak
Co do wartosci to zebys sie niepomylil bo jak pomalujesz to kazdy bedzie podejzewal ze wypadkowy i tyle.
Wielu kozaków było i niektórym postawili tablice na cmentarzu. | Akcja społeczna bezpiecznej jazdy na motocyklu. | www.motozgon.pl
-
clico - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości