Regeneracja Amortyzatora przedniego WARSZAWA
• Strona 1 z 1
Regeneracja Amortyzatora przedniego WARSZAWA
TEN TEMAT MOŻE SIĘ POWTÓRZYĆ.
Witam. Mam problem z amortyzatorem przednim w skuterze . Otóż, Kompletnie się zatrzymał i troche cieknie z jego olej.
Czy wiecie może gdzie w Warszawie znajduje się regeneracja amortyzatorów ?Da się go naprawić samemu ? Z góry dzięki i Pozdrawiam
Witam. Mam problem z amortyzatorem przednim w skuterze . Otóż, Kompletnie się zatrzymał i troche cieknie z jego olej.
Czy wiecie może gdzie w Warszawie znajduje się regeneracja amortyzatorów ?Da się go naprawić samemu ? Z góry dzięki i Pozdrawiam

- keeway
- Świeżak
Znam ten ból też tak mam ja sam to sobie naprawie w warsztacie u kolegi on to juz robil i akurat ma olej 15 to prawie najtwardszy do amorkow.
Jak chcesz to masz namiar www.sebbike.pl
i powołaj się na pawła i że jesteś ze ścigacza.pl
tam masz formularz kontaktowy i telefony
Wiem ze czynne od 10 do 18 na modlinskiej
Jak chcesz to masz namiar www.sebbike.pl
i powołaj się na pawła i że jesteś ze ścigacza.pl
tam masz formularz kontaktowy i telefony
Wiem ze czynne od 10 do 18 na modlinskiej
Wielu kozaków było i niektórym postawili tablice na cmentarzu. | Akcja społeczna bezpiecznej jazdy na motocyklu. | www.motozgon.pl
-
clico - Świeżak
Ja własnie u kolegi w sebbiku swoje przednie zrobiłem i jest lepiej.
Lylko jak u ciebie cieknie to pewnie trzeba bedzie zamowić uszczelniacze.
Kolega jest już uprzedzony o twoim skuterze wiec możesz śmiało walić jak w dym do warsztatu.

Lylko jak u ciebie cieknie to pewnie trzeba bedzie zamowić uszczelniacze.
Kolega jest już uprzedzony o twoim skuterze wiec możesz śmiało walić jak w dym do warsztatu.

Wielu kozaków było i niektórym postawili tablice na cmentarzu. | Akcja społeczna bezpiecznej jazdy na motocyklu. | www.motozgon.pl
-
clico - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości