Filtr Powietrza Jet Force 50 cm3 (wtrysk TSDI)
• Strona 1 z 1
Filtr Powietrza Jet Force 50 cm3 (wtrysk TSDI)
siemka all
mam jet force wtrysk i ma bardzo dziwnie skonstruowany filtr powietrza pomozecie cos z tym zrobic niewiem jak go wyjac a co dopiero jak go rozlozyc czy mozna w jakis sposob wsadzic mu inny filtr powietrza np . storzkowy ??;/ prosze pomozcie:/
(otwórz link)

mam jet force wtrysk i ma bardzo dziwnie skonstruowany filtr powietrza pomozecie cos z tym zrobic niewiem jak go wyjac a co dopiero jak go rozlozyc czy mozna w jakis sposob wsadzic mu inny filtr powietrza np . storzkowy ??;/ prosze pomozcie:/

-
marcel1232 - Świeżak
Stożkowy.
Nie wsadzaj stożkowego. Nie znam ani jednej osoby, ktorej po wymianie filtra na stożkowy (nawet na filtr marki uważanej za jedną z najlepszych) coś by się polepszyło.
Osiągi spadają, a skutery dziwnie się zachowują. Ponadto te filtry stożkowe mają tendencję do szybkiego brudzenia się.
Nie kupuj stożka. Taka moja rada.
Nie wsadzaj stożkowego. Nie znam ani jednej osoby, ktorej po wymianie filtra na stożkowy (nawet na filtr marki uważanej za jedną z najlepszych) coś by się polepszyło.
Osiągi spadają, a skutery dziwnie się zachowują. Ponadto te filtry stożkowe mają tendencję do szybkiego brudzenia się.
Nie kupuj stożka. Taka moja rada.
-
Hellrider - Świeżak
Sory ale ja na tym zdjęciu nic nie widze, takie małe jest. Ale ze stożkiem to lipa jest m.in. dlatego ze nie filtrują wody i czasem ci go moze zalać
Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła,
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
-
Jonyl - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości