HONDA CBR 125 - wasze problemy
• Strona 1 z 1
HONDA CBR 125 - wasze problemy
Witam, minął juz pewien czas od 1 produkcji CBRki wiec myśle ze właściciele mają juz pewne zdanie na temat ich zawodności - badz nie.
Prosze o wypowiedzi właścicieli pojazdów a nie tych którym sie ten pojazd nie podoba.
Ja osobiscie w swojej wymieniłem tylne klocki hamulcowe, olej, do wymiany jeszcze układ napędowy i linka predkościomierza... ukręciła się.
Pozatym co mi sie zespsuło to napinacz rozrządu... wymieniony - koszt 70zł i u moich znajomych 2 ludzi i tak samo jak u mnie palą się przednie żarówki.
proszÄ™ o wypowiedzi
Prosze o wypowiedzi właścicieli pojazdów a nie tych którym sie ten pojazd nie podoba.
Ja osobiscie w swojej wymieniłem tylne klocki hamulcowe, olej, do wymiany jeszcze układ napędowy i linka predkościomierza... ukręciła się.
Pozatym co mi sie zespsuło to napinacz rozrządu... wymieniony - koszt 70zł i u moich znajomych 2 ludzi i tak samo jak u mnie palą się przednie żarówki.
proszÄ™ o wypowiedzi
Polerowanie elementów aluminiowych, stalowych (stal kwasowa, nierdzewna) na super połysk - lustro. | Poleruję felgi motocyklowe jak i samochodowe, pokrywy, dekle - każdy element. | | http://poleralu.fotosik.pl
- POLER
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości